Anasayfa > Haberler > Constantine 2 Geliyor! Ne Zaman? Keanu Reeves Var Mı?

Constantine 2 Geliyor! Ne Zaman? Keanu Reeves Var Mı?

Film 2 yıl önce Constantine 2 Geliyor! Ne Zaman? Keanu Reeves Var Mı?

DC tarafından beklenmedik bir haber geldi. Warner Bros., 2005’te vizyona giren “Constantine”in, devam filminin geleceğini açıkladı. 2005 yapımı olan filmde de olduğu gibi devam filminde de Keanu Reeves, iblis avcısı “John Constantine” rolüyle başrol olarak yer alacak. Deadline tarafından gelen haberlere göre, ilk filmin yönetmeni Francis Lawrence, devam filmi için tekrardan yönetmen koltuğuna oturacak. İlk filmde yapımcı olarak yer alan Akiva Goldsman, bu filmde senarist olarak yer alacak. Devam filminin yapımcılığını da Bad Robot Productions’ın kurucularından olan J.J. Abrams ve Hannah Minghella üstlenecek. Devam filminin konusu hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi. İlk filmde yer alan Rachel Weisz, Shia LaBeouf veya Djimon Hounsou gibi aktörlerin de geri dönüp dönmeyeceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

“Los Angeles’lı özel dedektif John Constantine’in doğaüstü olaylardaki başarısı yadsınamaz. Bu başarısının, kelimenin tam anlamıyla, Cehennem’e gitmiş ve geri dönmüş olmasıyla yakından ilgisi vardır. Eliyle tutup gözüyle görmediği hiç bir şeye inanmayan polis memuru Angela Dodson, ikiz kız kardeşi esrarengiz bir şekilde intihar edince, Constantine’le işbirliği yapmak zorunda kalır. İkili, cehennem yaratıkları ve iblisleri alt edip, Los Angeles’ın karanlık sokaklarında yollarını bulmak için birlikte savaş verirler.” Konusuna sahip olan 2005 yapımı “Constantine” filminin sonu ise devam filmlerine için açık bir şekilde bırakıldı.

En son 1992 yılında canlandırdığı Batman karakterine 30 yıl sonra dönen Michael Keaton gibi Keanu Reeves de yaklaşık 20 yıl sonra ilk kez bir DC karakterini canlandıracak. Ünlü oyuncu Keanu Reeves, 2021 yılının Aralık ayında “John Constantine” rolünü yeniden canlandırmak için oldukça istekli olduğunu dile getirmişti. Keanu Reeves’in açıklamaları üzerine yapımcılar, “Constantine” devam filmi için çalışmalara başlamış gibi görünüyor. 



2005 yılında vizyona giren “Constantine” filminden sonra Matt Ryan, “John Constantine” karakterini, NBC’nin “Constantine” dizisinde ve DC’nin “Legends of Tomorrow” adlı dizisinde canlandırdı. Matt Ryan ayrıca, 2017 yılında vizyona giren “Justice League Dark” isimli animasyon filminde de “John Constantine” karakterini seslendirdi. Jenna Coleman ise aktif olarak, Netflix’in “The Sandman” adlı dizisinde “John Constantine” karakterinin kadın versiyonunu canlandırıyor.

2021 yılında haberleri çıkan, J.J. Abrams yapımcılığında yeniden çekilecek olan “Constantine” dizisi ve “Madame X” dizisi ise iptal edildi. Her iki dizinin de “Justice League Dark”a bağlanması bekleniyordu. Ancak bu beklenti dizilerin iptal edilmesiyle suya düştü. “Justice League Dark”ın ise devam edip etmeyeceği ise merak konusu. Batgirl filminin iptalinin ardından, birçok DC hayranı, “Justice League Dark”ın da rafa kaldırılacağını düşünüyor.


Yorumlar (0)