Anasayfa > Haberler > Çok Sevilen Netflix Dizileri Erteleniyor!

Çok Sevilen Netflix Dizileri Erteleniyor!

Dizi 3 ay önce Çok Sevilen Netflix Dizileri Erteleniyor!

Netflix yakın zamanda 2024 yılında yeni sezonu yayınlanacak olan yapımların bir listesini paylaştı. Oyuncu ve yönetmen grevinden en çok etkilenenlerin başında gelen Netflix'in paylaştığı liste haliyle pek de mutlulukla karşılanmadı.

Daha önce bir spin-off'u çekileceğinden bahsettiğimiz Stranger Things'in yeni sezonu 2024 yılı listesinde yer almadı. Geçmişte pandemi sebebiyle uzunca bir süre beklediğimiz 4. sezonun üzerine şimdi 5. sezon içinde 3 yıl beklemiş olacağız. Böylece Netflix, Stranger Things dizisi için toplamda 9 yılda 5 sezon yayınlamış olacak.


Yayınlandığı ilk andan itibaren rekorlar kıran Stranger Things'i tahtından indirmeye başarmış olan Wednesday dizisi de 2024 yılında yeni sezonu yayınlacak yapımlar listesinde adı geçmeyen bir başka büyük yapım olarak karşımıza çıkıyor. Nisan sonuna kadar çekimlerine başlanması planlanmayan Wednesday'e ek olarak One Piece ve Ginny & Georgia gibi yapımlarda 2024 listesinde yer almayan yapımlardan bazıları olarak karşımıza çıkıyor.

Başta olumsuz hava koşulları ve küresel bir yayıncı olmanın bir zorluğu olarak karşımıza çıkan dublaj işlemleri gibi çeşitli sorunlar nedeniyle dizilerin yayınlanmaları ileri tarihlere bırakılsa da 2024 yılında Netflix bizleri dizisiz bırakmayacak. 2024 yılında yeni sezonu yayınlacak olan diziler arasında Squid Game, Bridgerton, The Night Agent ve Emily In Paris gibi yapımlar bulunuyor.


Yorumlar (0)