Anasayfa > Haberler > Cillian Murphy'nin Peaky Blinders'a Dönüşü ve Çekim Tarihleri!

Cillian Murphy'nin Peaky Blinders'a Dönüşü ve Çekim Tarihleri!

Film 1 ay önce Cillian Murphy'nin Peaky Blinders'a Dönüşü ve Çekim Tarihleri!

Peaky Blinders filminde; Steven Knight, Cillian Murphy'nin filmde Tommy Shelby olarak geri döneceğini doğruladı.

Steven Knight, yeni BBC dizisi olan This Town'un galasında konuştu. Yeni çıkacak Peaky Blinders filmi hakkındaki soruları yanıtlayan Knight, Cillian Murphy'nin yeni Peaky Blinders filmi için geri dönüp dönmeyeceği sorusuna açıklık getirdi.

Knight, yeni Peaky Blinders filmi çekimlerinin Eylül 2024'te Digbeth Loc Stüdyolarında başlayacağını doğruladı. 2025 yılında çıkması beklenen film hakkında en çok merak edilen şey ise, sevilen aktör Cillian Murphy'nin, Tommy Shelby olarak geri dönüp dönmeyeceğiydi.

Knight, daha önce filmin senaryosuna son dokunuşları yaptığını açıklamıştı. Ancak Cillian Murphy'nin Birmingham çetesi lideri Tommy Shelby rolünü tekrar oynayıp oynamayacağı henüz doğrulanmamıştı.

Knight, etkinlik esnasında kırmızı halıda, Oscar ödüllü oyuncunun kesinlikle yeni filmde yer alacağını açıkladı. "Kesinlikle geri dönüyor. Eylül ayında çekimlere başlayacağız!" dedi.

Son derece popüler olan dizinin hayranları, Murphy'nin filmde yer alacağını duyduklarında oldukça sevindiler. İrlandalı aktör, son röportajlarında filmde yer almak için heyecanını ifade etmişti, ancak kesin olarak filmde olacağını doğrulamaktan kaçınmıştı. Son gelen açıklamayla birlikte bu belirsizlik son bulmuş oldu.


Yorumlar (0)