Anasayfa > Haberler > Christian Bale Star Wars'da Oynamak İstiyor!

Christian Bale Star Wars'da Oynamak İstiyor!

Ünlü 2 yıl önce Christian Bale Star Wars'da Oynamak İstiyor!

Christian Bale, sıradan bir Stormtrooper olacak bile olsa Star Wars filminde yer almak istiyor. The Hollywood Reporter ile yaptığı röportajda eski Batman yıldızı, çok uzak bir galaksiye gitme düşüncesinin hala onu heyecanlandırdığını dile getirdi. Star Wars filmleri için aklında çok özel bir rol var. Christian Bale, “Tek istediğim bir Star Wars kıyafeti içinde olmak ve içeri girerken kafamı bir kapıya ya da başka bir şeye çarpmaktı. Star Wars hayranları içeri girerken kafasını kapıya çarpan Stormtrooper’ı iyi bilirler. O adam olmak isterdim…”

Christian Bale’ın bir Star Wars filminde Stormtrooper olarak cameo görünümünün olması çok da uzak bir ihtimal değil. Ne de olsa, James Bond filmlerinin yıldız aktörü Daniel Craig, “Star Wars: The Force Awakens” filminde Stormtrooper olarak bize bir cameo vermişti. Hatta Daniel Craig, bu rolü almak için J.J. Abrams ile yattığına dair espriler yapıyordu.

Bale kısa süre önce “Thor: Love and Thunder” filminde “Gorr the God Butcher” karakterini canlandırdı. Bale’ın Disney geçmişi göz önünde bulundurulduğunda bir filmde veya dizide Stormtrooper olarak karşımıza çıkma olasılığı yüksek.

Christian Bale, “Eğer bir Stormtrooper’dan fazlası olacak kadar şanslıysam, çok güzel olur. Kathy Kennedy’i de tanıyorum. Kennedy çok iyi bir yapımcı. Ben “Empire of the Sun”da rol alırken, Steven Spielberg ile çalışıyordu. Şimdi de Star Wars evrenini yönetiyor.” dedi. Bale her ne kadar Star Wars evrenine katılmak istediği hakkında yorumlar yapsa da henüz resmiyete kavuşmuş bir durum yok.


Yorumlar (0)