Anasayfa > Haberler > Christian Bale'in Filmi 120 Milyon Saat İzlendi

Christian Bale'in Filmi 120 Milyon Saat İzlendi

Film 4 ay önce Christian Bale'in Filmi 120 Milyon Saat İzlendi

Christian Bale'in fazla duyulmayan gizem filmi The Pale Blue Eye, Netflix verilerine göre 120 milyon saatten fazla izlendi. Aynı adı taşıyan romana dayanan bu gizem geriliminde Christian Bale, 1830'da Amerika Birleşik Devletleri Askeri Akademisi'nde gerçekleşen bir dizi cinayeti araştıran hüzünlü bir dedektifi canlandırıyor. Bu gizemli cinayetler esnasında ünlü yazar Edgar Allan Poe'nun kurgusal karakter versiyonundan yardım alan Bale, film boyunca izleyiciyi kendine hayran bırakarak filmin başarısına katkıda bulunmuştu. Film, 6 Ocak 2023'te Netflix'te yayınlanmış ve eleştiriler genellikle olumlu olsa da, film ana akımda fazla yer bulamamıştı.

Netflix'in yeni yarıyıl raporuna göre, Bale'ın başrol olduğu filmin aslında bir hit olduğu ortaya çıktı. Netflix'in verilerine göre, The Pale Blue Eye, 2023 boyunca sessizce 120,5 milyon saatten fazla izlendi. Yayınlandığı dönemde pek dikkat çekmese de, Netflix verileri, The Pale Blue Eye'ın sessizce bir başarıya dönüştüğünü ortaya koyuyor. Bu başarının bir kısmına, Bale'in oldukça güzel performansı sebep olurken, diğer kısmına da filmin renkleri, hikayesi, müzikleri ve karakterleri sebep olmakta.

The Pale Blue Eye, ters köşe sonu ve Netflix kalitesinin üstünde sergilediği performansla birlikte 2023'te çıkmış fakat pek konuşulmadan diğer filmlerin arasında kaybolmaya başlamıştı. Filmin 120 milyon saatten fazla izlenmesi ise çoğu kişiyi oldukça fazla şaşırtmayı başardı. Çok fazla izleyici tarafından izlenildiği halde filmin neredeyse hiç konuşulmaması ise oldukça tuhaf bir durum yarattı. Fakat film konuşulsa da konuşulmasa da, filmin gayet güzel ve kaliteli olduğu tasdiklenmiş oldu.


Yorumlar (0)