Anasayfa > Haberler > Chris Hemsworth'ün Yeni Favori Kötüsü

Chris Hemsworth'ün Yeni Favori Kötüsü

Ünlü 2 yıl önce Chris Hemsworth'ün Yeni Favori Kötüsü

Chris Hemsworth, Thor: Love and Thunder filminde Christian Bale’ın canlandırdığı Gorr the God Butcher karakterinin, Marvel sinematik evrenindeki en sevdiği kötü karakter olduğunu söyledi.

Gorr the God Butcher, ilk gösterilişinden bu yana Marvel hayranları arasında pek çok tartışmaya sebep oldu. Christian Bale, Gorr karakterinin geçmişine karşı çok ilgi duyduğunu söyledi. Bale, yara izlerini de hesaba kattığımızda karakterin daha da ilginçleştiğini dile getirdi. IGN ile yaptığı bir röportajda Christian Bale, “Başlangıçta, oldukça dindar olan, hatta dindarlığını bir göstermek için vücuduna dövmeler yapan bir karakter. Ancak sonradan büyük bir hayal kırıklığına uğruyor ve kendi derisini yüzmek de dahil olmak üzere birçok vahşice şey yapıyor.” dedi.



Thor: Love and Thunder filminin, diğer Marvel filmlerinin ötesine giderek, Gorr’un vücudundaki dövmeleri kestiği, oldukça hassas bir sahnenin filme dahil edildiği söyleniyor. Nihayetinde; MCU’nun, Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile daha karanlık ve korku temalı filmlere girişmesi göz önüne alındığında, aile dostu bir süper kahraman filmi beklemek biraz garip olurdu.

Bale, “Belki de filme dahil edilemeyecek kadar vahşice bir sahneydi. Fakat bir oyuncu olarak bilmen gerek, her zaman bir şeyler denemek zorundasın, bazıları işe yarar, bazıları yaramaz.” dedi. “Ancak bunun bir aile dostu bir film olmasını isterim, çünkü çocuklarım böyle filmleri çok seviyor. Kim bilir, belki aile dostu olan bir kurgusu da yapılır.” diyerek sözlerine devam etti.

Thor: Love and Thunder, 8 Temmuz’da vizyona giriyor.


Yorumlar (0)