Anasayfa > Haberler > Chris Hemsworth, Hugh Jackman'a İnat Deadpool'da Rol İstiyor!

Chris Hemsworth, Hugh Jackman'a İnat Deadpool'da Rol İstiyor!

Ünlü 2 yıl önce Chris Hemsworth, Hugh Jackman'a İnat Deadpool'da Rol İstiyor!

Thor karakterini canlandıran Chris Hemsworth, Hugh Jackman’i sinirlendirmek için Deadpool 3’te yer almak istiyor.

38 yaşındaki Marvel aktörü Chris Hemsworth, BBC Radio 1’de Ali Plumb ile yaptığı röportajda, en uzun süre hizmet veren çizgi roman filmleri oyuncusu olmayı çok istediğini dile getirdi. Ancak bu rekor şu anda Hugh Jackman’a ait. Thor karakterini bir 6 yıl daha canlandırıp canlandırmak istemediği sorulduğunda, “İstemiyordum.” dedi. “Ama şimdi bunu önüme koyarak iyi bir noktaya değindiniz. Sadece bir altı yıl daha… Buraya kadar geldim. Şimdi geri dönersem israf olur.” dedi.

Ancak, Hemsworth için bir engel var. Hugh Jackman, Deadpool 3’te küçük bir sahnede Wolverine olarak yer alsa bile bu Hemsworth’ün işini daha da zorlaştıracak. Chris Hemsworth bu konu hakkında, “Bunun olmayacağından emin olmak için bazı aramalar yapmalıyım.” diye espri yaptı. “Hugh Jackman yerine beni Deadpool’da gösterebilirsiniz. Bence güzel bir teklif olur.”



Hemsworth, Deadpool 3’te yer almasının çok da uzak bir ihtimal olmadığını söyledi. “Ne de olsa Thor: Ragnarok’un daha hafif ve çılgın, eğlenceli tonu, İskandinav süper kahramanına güzel bir mizah anlayışı bıraktı. Deadpool’un ofansif mizahına hayran kalacağını düşünmeden edemiyorum.” dedi.


Deadpool, Thor: Ragnarok olayları sırasında Thor ile arkadaş olan iyi huylu Kronan savaşçısı Korg’u filmde göstererek ufak bir mesaj vermişti. Ama Thor şimdilik, Gorr the God Butcher ile uğraşmakla meşgul olacak.


Yorumlar (0)