Anasayfa > Haberler > Chris Hemsworth, Extraction 3 İçin Hazır!

Chris Hemsworth, Extraction 3 İçin Hazır!

Film 1 yıl önce Chris Hemsworth, Extraction 3 İçin Hazır!

2020 senesinde izleyicilerle buluşan ve özellikle aksiyon sahneleriyle izleyicileri kendine hayran bırakan Extraction filmi büyük beğeni toplamıştı. Netflix özel yapımı olarak izleyicilerin karşısına çıkan yapım, çıktığı gibi Netflix'in en çok izlenen ilk 10 filmi arasına girmişti. Bu başarının ardından devam filmlerinin geleceği belliydi. Fakat bu kadar değil...

Ortadoğu'nun tehlikeli köşelerinde geçen ilk film, Chris Hemsworth'ün canlandırdığı Tyler Rake karakterinin bir mafya babasının oğlunu kurtarmasını konu alıyordu. Bir aksiyon dublörü olan Sam Hargrave'in yönettiği ilk film, hikaye anlamında pek güçlü olmasa da, aksiyon anlamında şahaneydi. Tek çekim sahneler, gerçekçi kareografiler ve emek harcanmış çatışma sahneleriyle birlikte Extraction filmi büyük beğeni toplamıştı. Toplanan bu beğenilerin ardından ise ikinci film duyurulmuş ve devam filmi için çalışmalara başlanmıştı. Gelecek günlerde çıkacak olan ikinci film için hayranlar büyük heyecan duymakta. Fakat heyecan duyan bir tek hayranlar değil. Bizzat filmin başrolü ve yönetmeni Chris Hemsworth ve Sam Hargrave de, serinin devamı için oldukça heyecanlı.

Geçtiğimiz günlerde kameralar karşısında röportaj veren ikili, Extraction serisinin devamı hakkında konuştu. Konuşmaya başlayan Hemsworth, ilk filmi çok sevdiğini, ikinci filme ise hayran kaldığını ve bu filmlerin devamının gelmesini dört gözle beklediği söyledi. Hemsworth; "Bu seriyi seviyorum. Karakteri oynamayı seviyorum. Bu dünyayı seviyorum. Marvel'in dışında, biraz takipçi toplayan, gerçek dünyada daha fazla yer kaplayan ve gerçekçi olan başka bir şeye sahip olmayı da seviyorum. Dürüst olmak gerekirse, ilkinden daha iyi bir film yaptığımızı hissediyorum. Franchise dünyasında bu nadirdir. Ve daha şimdiden üçüncü bir Extraction filmi için hazır hissediyorum." dedi. Hemsworth'ten sonra konuşan ve önceden bir aksiyon dublörü, şuan ise başarılı bir yönetmen olan Sam Hargrave ise serinin devamı hakkında şunları söyledi; "Bu franchise'ın genişleyeceği ve gidebileceği daha çok her var. Tyler Rake için bir sonraki maceranın ne olacağı konusunda oldukça heyecanlıyım. Bakalım bu nasıl olacak. İnsanların nasıl hissettiğini ve tepki verdiğini göreceğiz. Ve eğer dünya başka bir Tyler Rake macerasına can atıyorsa, bu isteği yerine getirmek heyecan verici olurdu." 



Sözlerini bitiren Hargrave, Chris Hemsworth'e bakarak gülümsedikten sonra "Aklımda gelecek için bir fikir var, fakat onu burada söyleyemem..." dedi. Bu sözleriyle hayranları hem ikinci film, hem de serinin gelecek diğer filmleri için heyecanlandıran ikili, Extraction serisinin devam edeceğini onaylamış oldu. Bu açıklamaların ardından hayranların aklında şu soru oluştu; "Acaba ikinci bir John Wick davası mı geliyor?"


Yorumlar (0)