Anasayfa > Haberler > Chris Evans, Captain America Rolü İle Geri Dönecek Mi?

Chris Evans, Captain America Rolü İle Geri Dönecek Mi?

Ünlü 3 yıl önce Chris Evans, Captain America Rolü İle Geri Dönecek Mi?

2011 senesinde çıkan Captain America: The First Avenger filmi ile izleyicilerin karşısına çıkan Chris Evans, son Avengers filmine kadar yaklaşık 10 sene izleyicilerin karşısında durmuştu. Hem kendisi hemde hayranları için oldukça uzun ve duygusal geçen bu zaman diliminde, hem hayranlar hemde karakteri canlandıran Chris Evans, Captain America karakteri ile duygusal bir bağ kurmuştu. Avengers: End Game filmi ile Chris Evans, kalkanını Anthony Mackie'nin canlandırdığı Sam Wilson karakterine vererek, Captain America rolüne resmi olarak veda etmişti. Bu beklenmedik olayın ardından Captain America karakterine veda etmek istemeyen hayranlar, çeşitli teoriler üreterek Chris Evans'ın Captain America rolüne geri dönmesini istediklerini şiddetle belirtmişlerdi.

Hayranlar tarafından üretilen ve Chris Evans'ın röle geri döneceğini belirten çeşitli teoriler, hem yapımcı ekip hemde bizzat Marvel'ın başı Kevin Feige tarafından yalanlandı. Marvel'daki en üst isim olarak kabul edilen ve tüm ipleri elinde bulunduran Feige, Chris Evans'ın artık tamamen role veda ettiğini, yeni Captain America ünvanının Falcon & The Winter Soldier dizisinde belli olacağını defalarca vurguladı. Captain America'nın ölümü üzerine Sam Wilson ve Bucky Barnes karakterlerinin bu olayı henüz atlatamadıklarını ve Captain America ünvanını aralarında paslaşacaklarını söyleyen Kevin Feige, Chris Evans'ın canlandırdığı bir Captain America karakterinin bir daha olmayacağını vurguladı.

Marvel evreninde Falcon karakteri ile tanıdığımız Anthony Mackie ise, bu konuda şu açıklamada bulundu; "Aslında bu haber çıktığında balık tutuyordum. Karides almak için geri döndüğümde, rıhtımdaki adam şöyle dedi: "hey, dostum! Bu s** haberi gördün mü?!" 20 yıldır yemimi almak için aynı adama gidiyorum ve o aniden bir hayran oldu. Kim olduğum hakkında hiçbir fikri yoktu. Fakat şimdi o bir hayran. Marvel çok gizli ve çoğu şeyi bizler bile bilmiyoruz. Fakat iskelede bana karides satan adam, Marvel hakkında benden daha fazla şey biliyor."

Hem Chris Evans hemde Kevin Feige tarafından çürütülen hayran teorileri, Chris Evans'ın hayat verdiği Captain America karakterinin geri döneceğini savunuyordu. Fakat bunun artık olası olmadığını, Marvel evreninin eski karakterlere takılı kalmak yerine, yeni karakterleri geliştirmek üzere olduğunu anlatan Kevin Feige, bunun sebebini daha iyi anlayabilmek için hayranlara 19 Mart günü Disney+ üzerinden yayınlanacak Falcon & The Winter Soldier dizisini izlemelerini önerdi


Yorumlar (0)