Anasayfa > Haberler > Charlize Theron’dan İlk Fast X Set Fotoğrafı

Charlize Theron’dan İlk Fast X Set Fotoğrafı

Ünlü 2 yıl önce Charlize Theron’dan İlk Fast X Set Fotoğrafı

Hızlı ve Öfkeli 10 filminin yıldız oyuncusu Charlize Theron ilk set fotoğrafını paylaştı. Charlize Theron, Hızlı ve Öfkeli 10 setinden fotoğraf paylaşarak Hızlı ve Öfkeli serisine Cipher olarak dönüşünü doğruladı.

Charlize Theron, Cipher olarak Hızlı ve Öfkeli 10 için geri dönüyor. Charlize Theron, Hızlı ve Öfkeli 10 setinden, ilk olarak 2017 yılında vizyona giren The Fate of Furious filminde canlandırdığı, daha sonra 2021 yılında F9’da canlandırdığı Cipher karakterine geri dönüşünü Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Theron, Instagram’daki paylaşımının altında “O geri döndü bebeğim.” yazdı.

Hızlı ve Öfkeli serisinde Dominic Toretto’yu canlandıran Vin Diesel, onuncu Hızlı ve Öfkeli filminin yapımına geçtiğimiz Şubat ayında başlandığını duyurdu. Vin Diesel, “Bu filmi gerçekten ama gerçekten heyecan verici hale getirecek oyuncu eklemelerimiz var.” demişti. Theron ile birlikte, Aquaman’den tanıdığımız Jason Momoa’nın Hızlı ve Öfkeli 10 filminin kadrosuna kötü adam olarak katıldığı doğrulandı.Theron ve Momoa’ya, kısa süre önce Diesel tarafından eklenen, açıklanmayan bir rolle Captain Marvel yıldızı Brie Larson katılacak. Diesel, Brie Larson’un karakteri hakkında “Onun ne kadar zamansız ve muhteşem olacağı hakkında hiçbir fikriniz yok.” dedi. Henüz resmi olarak onaylanmamış olsa da Hızlı ve Öfkeli 10 filminde John Cena ve Cardi B’nin yer alacağı söyleniyor.

Justin Lin’in yönettiği Hızlı ve Öfkeli 10, 2001’de The Fast and the Furious ile başlayan Fast Saga’nın, iki bölümlük maceranın ilki olacak. Şu anda plan, hem Hızlı ve Öfkeli 10 hem de Hızlı ve Öfkeli 11’i arka arkaya çekmek. Lin verdiği bir röportajda, “Yapmak istediğimiz şeyin büyük hırsları var ve ayrıca karşılaştığımız gerçek dünya sorunları var. Ama açgözlü olmak istemiyorum. Seri için en iyisini yapmak istiyorum.” dedi. Vin Diesel, 2020 yılına kadar son filmi iki bölüme ayırabilmeyi umarak F9’da çekimler başlamadan önce Hızlı ve Öfkeli 10’u geliştirmeye başladığını söyledi. “Evren o kadar sağlam ve yetenek bakımından ve hikaye bakımından o kadar zengin ki, bir düzeyde spin-off’lar olması mümkün. Hatta bence bu kaçınılmaz bir şey. Universal buna ne kadar yaparsa yapsın hakkını alacaktır. Universal’a küçük bir destan bırakmak güzel olurdu.”

Hızlı ve Öfkeli 10, 19 Mayıs 2023’te vizyona girecek.


Yorumlar (0)