Anasayfa > Haberler > Captain America 4'ün Yönetmeni Belli Oldu!

Captain America 4'ün Yönetmeni Belli Oldu!

Film 2 yıl önce Captain America 4'ün Yönetmeni Belli Oldu!

Marvel’ın bir sonraki Kaptan Amerika filmi ile birtakım ilgili gelişmeler yaşandı. Henüz Marvel tarafından resmi bir bilgi yayınlanmamış olsa da The Hollywood Reporter, The Cloverfield Paradox filminin yönetmeni Julius Onah’ın “Kaptan Amerika 4” filmini yöneteceğini duyurdu.

Anthony Mackie’nin canlandırdığı Sam Wilson karakteri, geçtiğimiz yıl yayınlanan Disney+ dizisi “The Falcon and The Winter Soldier”ın sonunda kostümü giyerek, yeni Kaptan Amerika olmuştu. Karakterin hikayesinin buradan nereye bağlanacağı bilinmiyor. Ayrıca Chris Evans’ın, Steve Rogers rolüne geri dönüp dönmeyeceği de bir merak konusu halinde.

The Falcon and The Winter Soldier dizisinin senaristi olan Malcolm Spellman, The Falcon and The Winter Soldier’ın kadrolu yazarlarından biri olan Dalan Musson ile birlikte Kaptan Amerika 4’ün senaryosu üzerinde çalışıyor.

Julius Onah ise, en son Sundance Film Festivali’nde övgü toplayan ve ödüllere aday gösterilen Luce'u yönetti. Ondan önce 2018 yılında vizyona giren “The Cloverfield Paradox”u yönetti. Yeni Kaptan Amerika filminin ise ne zaman vizyona gireceği konusunda henüz bir bilgi yok.


Yorumlar (0)