Anasayfa > Haberler > Captain America 4 Geliyor!

Captain America 4 Geliyor!

Film 3 yıl önce Captain America 4 Geliyor!

Avengers: Endgame filmi ile birlikte sözleşmesi biten ve yeniden sözleşme imzalamayacağını söyleyen Chris Evans ile birlikte Marvel,orijinal Captain America karakterinin hikayesini kafalarda ufak soru işaretleri bırakarak(!) bitirmişti. Ancak çizgi romanlardan bildiğimiz gibi Captain America bir kişi değil, bir karakter! Bunun üzerine kolları sıvayan Marvel, "The Falcon And The Winter Soldier" dizi ile birlikte karşımıza yepyeni bir Captain America çıkardı: Anthony Mackieé

Marvel Sinematik Evreni'ne 2014 yılında çıkan Captain America: The Winter Soldier(Kaptan Amerika: Kış Askeri) filmindeki "Falcon" rolüyle giriş yapan Anthony Mackie, geçtiğimiz 7 sene boyunca Marvel Sinematik Evreni'nin Falcon'u olmaya devam etti. The Falcon And the Winter Soldier dizisi ile birlikte ise Steve Rogers'tan(orijinal Captain America) açılan boşluğu Sam Wilson(Falcon) ile dolduran Marvel, Anthony Mackie'li Captain America 4 filmini duyurdu. 

Falcon and the winter soldier dizisinden bir sahne...


Deadline internet sitesinin yaptığı habere göre Anthony Mackie, Captain America 4 filminin çekimleri için sete girmiş gözüküyor. Ayrıca filmde "FAWS(The Falcon And the Winter Soldier)" dizisinden birçok karakteri de görebileceğimiz çıkan dedikodular arasında. Bu dedikoduları en çok destekleyen şey ise FAWS dizisinin senaryo yazarı Dalan Musson'ın aynı zamanda Captain America 4 filminin de senaryo yazarı olacak olması. 

Bu haberin üzerine, FAWS dizisinin oyuncularından Wyatt Russell nam-ı değer John Walker, Sebastian Stan(Winter Soldier) ve  Black Widow filminin post-credit sahnesinde de gözüken Julia Louis-Dreyfus'ın canlandırdığı Valentina Allegra de Fontaine karakterlerini Captain America 4 filminde görebileceğimiz düşünülüyor.

Çıkış tarihi 2023 olarak düşünülen filmde Anthony Mackie dışında kesinleşen bir oyuncu bulunmuyor. Captain America 4 ve Marvel tarafından gelecek en yeni haberleri siz değerli okurlarımıza sitemizde paylaşacağız.


Yorumlar (0)