Anasayfa > Haberler > "Captain America 4" Film Çekimleri Başlıyor!

"Captain America 4" Film Çekimleri Başlıyor!

Film 2 yıl önce

Chris Evans'ın canlandırdığı Steve Rogers karakteri ile başlayan Captain America serisi Anthony Mackie ile devam ediyor. MCU'ya 2014 yılında Captain America:Winter Soldier filminde , Sam Wilson (Falcon) karakteri ile giriş yapan Mackie , Captain America: İç savaş , Avengers :Infinity war ve Avengers: Endgame filmlerinde de yer almıştı.  Wilson 2021 yılının sonunda çıkan Falcon and the Winter Soldier dizisi ile de Captain America mirasını üstlenmişti. 

Başrollerini Anthony Mackie ve Sebastian Stan 'in paylaşacağı serinin yeni filminin senaryosunu Falcon and the Winter Soldier'ın yazarı Malcolm Spellman ve Dalan Musson üstlenecek. Yönetmen olarak daha önce MCU'da Captain America : Winter Soldier , Captain America: Civil War,  Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerini yönetmiş Russo kardeşler olarak iddia edilse de henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Oyuncu kadrosunda ise John Walker karakteri ile Wyatt Russell, Contessa Valentina Allegra de Fontaine'i oynayan Julia Louis-Dreyfus ve Sharon Carter rolü ile Emily VanCamp'in yer alması bekleniyor.



Yakında Twisted Metal'i çekmeye başlayacak olan Mackie röportajı sırasında 4. Captain America filmine de değindi. Röportajında soruları "Hayır, henüz başlamadım, birkaç haftaya başlayacağım. " diye yanıtlayan Mackie ayrıca "Bir sürü sebze ve tavuk göğsü yiyorum " diyerek güldü. Captain America 4 filminin 2023'den önce gelmesi beklemese de hayranlar filmle ilgili oldukça heyecanlı.


Yorumlar (0)