Anasayfa > Haberler > Bryan Cranston, The Office'in Filminin Çekilmesini İstiyor

Bryan Cranston, The Office'in Filminin Çekilmesini İstiyor

Film 3 ay önce Bryan Cranston, The Office'in Filminin Çekilmesini İstiyor

Sevilen dizi The Office'in oyuncularından Jenna Fischer ve Angela Kinsey'in düzenlediği Ladies podcast programına katılan Bryan Cranston, The Office hakkında ümit verici şeyler söyledi.

Programa konuk olarak gelen Cranston, program esnasında The Office hakkında konuşmaya başladı. Breaking Bad'in sevilen yıldızı, The Office'in yeniden başlatmasına dair bazı fikirleri ortaya attıktan sonra, dizinin televizyon için değil, beyaz perde için bir filme uyarlanmasını istediğini söyledi. Cranston; '"Diyelim ki dizi için bir yeniden başlama projesi yok, ama bir film olsaydı nasıl olurdu? Bu insanların, dizideki karakterlerin hayatlarının devamında ne yaptıklarını cevaplar nitelikte olabilir. Çünkü ben dahil tüm izleyiciler, diziden sonra dizideki karakterlerin ne yaptığını merak ettik. Bu film ''Onlara ne oldu?'' sorusunu cevaplar.'' dedi.

The Office dizisinin 9. sezonunun en sevilen bölümlerinden biri olan Work Bus bölümünü yöneten Cranston'un bu dediklerine, Fischer ve Kinsey destekleyici bir şekilde yaklaştı. Fischer, "Ben yaparım," derken, Kinsey, "Çocuklarım için yapardım, çünkü onların bunu eğlenceli bulacaklarını düşünüyorum." dedi.

Bryan Cranston, film eğer çekilirse küçük bir rolü olacağını söyledi. Cranston, "Ben sadece bir figüran olurum. Bir yaya geçidi bekçisi ya da böyle bir şey olurum. Sadece ufak bir rol." Kinsey bunun üzerine; "Belki de Dwight'ın işe aldığı Schrute Çiftliği'ndeki yardımcılardan biri olabilirsin." dedi.


Yorumlar (0)