Anasayfa > Haberler > Bryan Cranston & Aaron Paul, Better Call Saul İle Geri Dönüyor!

Bryan Cranston & Aaron Paul, Better Call Saul İle Geri Dönüyor!

Ünlü 2 yıl önce Bryan Cranston & Aaron Paul, Better Call Saul İle Geri Dönüyor!

2008 yılında yayın hayatına başlayıp 2013 yılında bitiren efsanevi Breaking Bad dizisinin spin-off'u olan Better Call Saul, Breaking Bad dizisinde Walter White ve Jesse Pinkman karakterlerinin avukatı olan ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan Saul Goodman’a prequel olarak odaklanan dizi yedi bölümlük 6. sezonuyla final verecek. Final sezonu ise ilk iki bölümü ile 18 Nisan’dan itibaren seyirci ile buluşacak. İkinci kısım 11 Temmuz’da yayınlanacak, dizinin final bölümü ise 15 Ağustos’ta ekranlarda olacak. 

Better Call Saul yıldızı Jonahtan Banks, röportaj sırasında Bryan Cranston’a rolünü yeniden canlandırması hakkında espri üzerinden gönderme yapmıştı. Artık bu durum resmiyet kazandı. Ortak yaratıcı Peter Gould, bir etkinlik sırasında haberi “Geri dönüyorlar.” diyerek doğruladı. Bugün ise Better Call Saul dizisinin resmi Twitter hesabı “Geri dönüyorlar.” diyerek paylaşım yaptı. Aaron Paul ve Bryan Cranston Breaking Bad’in 5 sezonunda Jesse Pinkman ve Walter White karakterlerini oynadıktan sonra Netflix yapımı uzun metrajlı El Camino: A Breaking Bad Movie filminde de karakterlerini tekrardan canlandırmışlardı. 



Bryan Cranston ve Aaron Paul ikilisinin Walter White ve Jesse Pinkman rolüne döneceğini doğrulayan ortak yaratıcı Peter Gould, Cranston ve Aaron ikilisinin ne zaman ortaya çıkacağı ve ne kadar ekran süreleri olacağı hakkında ağzını sıkı tuttu.

Peter Gould, PaleyFest’te ikilinin son sezonda yer alacağını açıklamadan önce Perşembe günü yapılan Better Call Saul galasında verdiği röportajda “Bu iki dünya daha önce görmediğimiz şekilde kesişiyor. Orası kesin.” Diyerek istemeden de olsa dikkatleri Bryan Cranston ve Aaron Paul ikilisinin üzerine çekmişti. Vince Gilligan ise galada şunları söyledi: “Gösterinin, onlar görünmeden sona ermesi çok yazık olur, değil mi? Saul Goodman karakterini canlandıran Bob Odenkirk ise gala gecesinde “Breaking Bad ve Better Call Saul… Son sezonda her zamankinden daha fazla iç içe olacağını hissediyorum. Ve bence bu aşırı heyecanlı olacak. Breaking Bad dizisini tekrardan izlemek istemenizi sağlayacak.” diyerek heyecanını dile getirdi.


Yorumlar (0)