Anasayfa > Haberler > Brie Larson Hızlı ve Öfkeli Ailesine Katıldı!

Brie Larson Hızlı ve Öfkeli Ailesine Katıldı!

Ünlü 2 yıl önce Brie Larson Hızlı ve Öfkeli Ailesine Katıldı!

İlk olarak 2001 senesinde çıkan ilk filmden son filmine kadar içine bir çok ünlü oyuncu ekleyerek devam eden film serisi Hızlı ve Öfkeli'nin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 10'un kadrosuna, ünlü aktrist Brie Larson da katıldı! 

2001 senesinde Poul Walker ve Vin Diesel ikilisi ile seriye başlanan ve günümüze gelene kadar içerisine pek çok ünlü oyuncuyu dahil eden film serisi Fast and furious, son dönemlerin en çok konuşulan film serilerinden biri olmayı başardı. İlk film ile başlayan sokak yarışları konseptini her filmde genişleterek daha büyük bir konu belirleyen film serisinin son çıkacak filminin kadrosuna yeni bir yıldız daha katıldı. Serinin başrol oyuncusu Vin Diesel'ın geçtiğimiz günlerde instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile, Brie Larson'ın yeni filmde yer alacağını hayranlara duyuruldu.



Hem serinin final filmine hemde Brie Larson'ın seriye katılmasına oldukça mutlu ve olumlu bakan Diesel, yaptığı paylaşımda bu konu hakkında oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. Brie Larson'ın hangi karaktere hayat vereceği, iyi mi yoksa kötü mü olacaktı, hikâyede ne kadar önemli bir yer alacağı henüz bilinmiyor. Serinin final filmi olacak olan Hızlı ve Öfkeli 10 hakkında bilinen tek şey, filmde ana hikayeye son getirilecek olması. 


19 Mayıs 2023 tarihinde izleyicilerle buluşması planlanan Hızlı ve Öfkeli 10 filmi hakkında bilinen çok az bilgi var. Brie Larson'ın bu filme katıldığı haberi ise, hayranların bu filme karşı duyduğu heyecanı besledi. Brie Larson'ın filmde yüksek ihtimalle iyi bir karakteri canlandıracağı düşünüldüğünde, 19 Mayıs 2023 tarihinde "aileye" yeni birinin daha katılacağı söylenebilir.


Yorumlar (0)