Anasayfa > Haberler > Black Widow Filmi İçin Kesin Karar!

Black Widow Filmi İçin Kesin Karar!

Film 3 yıl önce Black Widow Filmi İçin Kesin Karar!

Marvel Sinematik Evreninin 4. aşamasının ilk filmi olan Black Widow tekrar ertelendi. Birkaç hafta önce yapılan açıklamalara göre Black Widow filmi bir daha ertelenmeyecek ve kalıcı olarak sinemalarda vizyona girecekti. Fakat Covid-19 nedeni ile yaklaşık bir senedir sürekli ertelenen film, son bir kez daha ertelendi.4 Mayıs 2020 tarihinde çıkması planlanan fakat bir yıla yakın bir süredir sürekli olarak ertelenen Black Widow, geçtiğimiz haftalarda Kevin Feige'nin yaptığı açıklamaya göre sinemalarda vizyona girecekti. Sinema kültürünü korumak ve Marvel filmlerinin sinemalarda daha başarılı olmasını göz önünde bulundurarak verilen bu karar, geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla birlikte son buldu.

Kevin Feige'nin yaptığı önceki açıklamaya göre Black Widow filmi ne olursa olsun sinemalarda yayınlanacaktı. Amerika başta olmak üzere çoğu ülkelerde Covid-19 aşılama işlemleri başladığı için verilen bu karardan, vazgeçildi. Herkesin sinemaya gidemeyeceği ve yüksek nüfuslu ülkelerde hala virüsün oldukça tehlikeli olması gibi nedenlerle Black Widow filminin, hem sinemalarda hemde Disney+ platformunda yayınlanacağı duyuruldu.

Disney+ platformunda yayınlanmayacağına kesin gözü ile bakılan Black Widow filminin Disney+ platformuna eklenecek olması, filmin belirtilen tarihte kesin olarak yayınlanacağının bir kanıtı olarak gösterebilir.  9 Temmuz 2021 tarihinde hem sinemalarda hemde Disney+ platformunda ki Premier Access sistemi ile, aboneliğin yanı sıra ek bir ücret verilerek izlenebilecek olan Black Widow filminin, 9 Temmuzda yayınlanacağına kesin gözüyle bakılıyor. HBO Max. ve Warner Bros. dijital platformlarının aksine, yayınlanan filmler için ek bir ücret talep eden Disney+ platformu, bu kararı ile oldukça eleştiriyor. Mulan filminde olduğu gibi Black Widow film de, filmi izlemek isteyen abonelerinden aylık ücretin yanı sıra ekstra bir ücret talep eden Disney+ platformunda yayınlanacak. 

9 Temmuz 2021 tarihinde yayınlanacak olan Black Widow filmi hakkında ki tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)