Anasayfa > Haberler > Black Panther 2 Orijinal Oyuncu Kadrosunu Geri Getirecek

Black Panther 2 Orijinal Oyuncu Kadrosunu Geri Getirecek

Film 4 yıl önce Black Panther 2 Orijinal Oyuncu Kadrosunu Geri Getirecek

Black Panther 2 orijinal kadrosu ile yeniden ekran karşısına geliyor. Ancak akıllarda tek bir soru var...

Black Panther 2018 yılında vizyona girdi ve MCU hayranlarının en çok beğendiği filmlerden birisi oldu. Hatta film hakkındaki olumlu yorumar filme Oscar ödülünü altın tepside sundu. Marvel'ın 3.faz filmleri bittikten sonra 4.faz filmlerine geçildi. Bu filmler arasında Black Panther'in devam filmi de mevcuttu. 2020'de Black Panther 2'nin çekimlerine başlanması planlanıyordu ancak dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinden dolayı çekimler 2021 yılına ertelendi. Bu beklenmedik bir aksamaydı ama beklenmeyen bir anda Chadwick Boseman'ın herkesten sır gibi sakladığı kolon kanserinden dolayı vefat etmesi herkesi hüzne boğdu. Bunun üzerine Marvel tarafında ölüm sessizliği oluştu.

Filmin yönetmeni filmin devamının nasıl çekileceğini bilmediğini T'challa (Chadwick Boseman'ın canlandırdığı) karakterini CGI ile yapmak istemediğini belirtmişti. Bunun üzerine mevcut senaryoda oynamalar yapılacak Black Panther 2'nin planlandığı tarihte çıkarılması hedefleniyor. Film hakkında henüz çok bir bilgi paylaşımı olmasada T'challa karakterini arkaplana alınması ve Letitla Wright'ın canlandırdığı T'challa'nın kardeşi Shuri'nin ön plana çıkarılması hedefleniyor. Ayrıca filme dahil olacağı rol bilinmese de Netflix'in Narcos: Mexica dizisinin yıldızı Tenoch Huerta ile anlaşılmaya çalışılıyor. 

Tenoch Huerta dışındaki kadronun tamamen aynı olacağı bilgisi paylaşıldı. Filmde  Wright, Bassett, Nyong’o ve Duke yine aynı rolde oynayacaklar. Filmin çekimlerine 2021 yılının Temmuz ayında başlanılacak.


Yorumlar (0)