Anasayfa > Haberler > Black Adam Filmi Çekimleri Resmi Olarak Başladı!

Black Adam Filmi Çekimleri Resmi Olarak Başladı!

Film 3 yıl önce Black Adam Filmi Çekimleri Resmi Olarak Başladı!

DC evreninde önemli bazı karakterler vardır ve bunlar her zaman iyi karakterler değiller. 2019 yılında vizyona giren Shazam! filmi ile insanlar büyük bir sevinç yaşadılar. Tabi ki bu sevince sebep olan şeylerden birisi Shazam’ı sinema dünyasında görmekti ancak tek sebep bu değildi. Çünkü Shazam demek ezeli düşmanı Black Adam demekti.

Öncelikle Black Adam’ı bilmeyenler için basit ve kısa bir şekilde kendisinden bahsedelim. Black Adam, hikayeye göre zamanında Mısır Firavunu II.Ramesses’in oğlu Teth-Adam’dır. Shazam ismindeki tanrı, Teth-Adam’a insanlığı koruması için 6 mısır tanrısının gücünü bahşederek onu bir süper kahramana dönüştürür. Shu’nun dayanıklılığı, Heru’nun çevikliği, Amon’un gücü, Zehuti’nin bilgeliği, Mehen’in cesareti ve Aton’un gücüne kavuşan Teth-Adam’ın yoldan çıkması çok uzun sürmez. Menfaatler ve iktidar hırsı ile önce babasını öldürür, daha sonra da Mısır’a hükmetmeye başlar. Bu durumu fark eden ve ona güçlerini veren Shazam, onu evrenin en ücra köşesine sürgün eder. Aradan geçen 5 bin yıldan sonra Black Adam dünyaya dönmenin bir yolunu bulur. Binlerce yıl intikam ateşinde bekleyen Black Adam’ın dönüşü dünyanın kesin bir yok oluşuyla sonuçlanacaktır ancak onu bekleyen bir Shazam var.


Bu hikaye okurlar tarafından o kadar sevilmişti ki şimdi ekranlarda bu hikayeyi izleyecek olmaları onlara büyük bir heyecan yaratmıştı. Shazam filminden sonra en çok konuşulan konular Shazam filminin ne kadar iyi bir film olduğu değil Black Adam karakterinin gelip gelmeyeceği ve karakteri hangi aktörün canlandıracak olmasıydı. Akıllarda bir isim vardı ve o isim de kısa bir süre sonra Black Adam karakterini canlandıracağını söyledi. O kişi Dwayne Johnson’dan başkası değildi. Film için çalışmalara başlandı ancak çekimler pandemiden dolayı tekrar ve tekrar ertelendi. 



Uzun zaman sonra pandemi sürecinin daha ne kadar süreceğini bilemeyen yapımcı firma, gerekli tüm önlemleri alarak çekimlere başlama kararı verdi. İlk olarak Pierce Brosnan, James Cusati-Moyer ve Bodhi Sabongui gibi ünlü isimleri kadrosuna dahil etti. Şimdi de Dwayne Johnson Instagram hesabından yaptığı paylaşımla çekimlerin resmi olarak başladığını duyurdu. Kısa bir süre önce Dwayne Johnson Instagram hesabından paylaştığı görsellerle sıkı bir vücut geliştirme programına girdiğini göstererek çekimlerin başlayacağına dair ipuçları vermişti.


Çekimlerin ve kurgu süresinden sonra film 21 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek.


Yorumlar (0)