Anasayfa > Haberler > Bir İntikam Filmi: Without Remorse

Bir İntikam Filmi: Without Remorse

Fragman 3 yıl önce Bir İntikam Filmi: Without Remorse

Hollywood tarafından birçok eseri kitaptan filme yansıtılmış olan Tom Clancy'nin, son zamanlarda bir eserinin daha filme dönüştürülmesi bekleniyordu. Geçtiğimiz haftalarda ilk posteri ile birlikte 30 nisan 2021 tarihinde Amazon Prime Video tarafından yayınlanacağını öğrendiğimiz Without Remorse filminden ilk fragman geldi!

 

 


Michael B. Jordan'ın hayat verecek olduğu "John Kelly" karakteri ile bir intikam hikayesine sürükleneceğimiz Without Remorse filminin fragmanından anladığımız üzere, bizleri oldukça iyi aksiyon sahnelerinin karşılayacağını söyleyebiliriz. 


Tom Clancy'nin aynı isimli kitabından uyarlanan Without Remorse filminin yapımcısı Amazon olduğundan, bütçe konusunda problem yaşamayan ve yüksek beklentiler sunan bir film olacaktır. Filmin hikayesi ise; Michael B. Jordan'ın hayat vermiş olduğu John Kelly adlı elit bir askerin, bir gece evine yapılan saldırı ile hamile karısının katledilmesi ile başlıyor. Hikayenin ilerleyen kısımlarında John Kelly karakterinin kendini, eşini öldüren suikastçıların peşine düşmesi ile birlikte ortaya çıkan, çok daha büyük bir siyasi çatışmanın ortasında bulması ile devam eden Without Remorse filmini heyecanla beklediğimizi söyleyebiliriz.

Without Remorse filmi, 30 nisan 2021 tarihinde, ülkemizdede gayet mâkul bir fiyat ile kullanıma açılmış olan Amazon Prime Video'da yayınlanacak ve pek çok izleyiciyi memnun edecekmiş gibi duruyor.

 


Yorumlar (0)