Anasayfa > Haberler > Bir Efsane Daha Geri Dönüyor

Bir Efsane Daha Geri Dönüyor

Film 1 yıl önce Bir Efsane Daha Geri Dönüyor

İlk defa 2000 senesinde Pitch Black filmiyle izleyiciyle buluşan Riddick serisi, 2004 senesinde çıkan Riddick Günlükleri filmiyle devam etmiş ve 2010 senesinde çıkan Riddick filmiyle birlikte de derin bir sessizliğe gömülmüştü. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarla birlikte 10 sene süren bu sessizlik bozuldu; Riddick'in devam filmi geliyor!

Vin Diesel'in başrolünü üstlendiği fantastik seri, 2000'li senelerin hitlerinden biri olmuştu. Fantastik evreni, aksiyon dolu sahneleri ve sıradışı senaryosuyla dönemin izleyicisine kendini sevdiren Riddick serisi, bu başarısını çıkardığı devam filmleriyle sürdürmeyi başarmıştı. 2010 senesinde çıkan son Riddick filmi her ne kadar tartışmalara sebep olsa da, serinin genel başarısını büyük ölçüde etkilememiş ve ortalama bir iş çıkartmayı başarmıştı. Son çıkan Riddick filminin üzerinden 10 sene geçmesinin üzerine, çoğu hayran Riddick serisinden ümidini kesmişti. Ta ki şu ana kadar...



Önceki Riddick filmlerinin de başında olan Jim ve Ken Wheat ikilisi, yeni bir Riddick filminin geleceğini resmen onayladı. "Riddick: Furya" adıyla izleyiciye tanıtılacak filmin yeni bir maceraya ve hikayeye odaklanacağını söyleyen ikili, şu sözleri kullandı; "Yeni filmde, Riddick nihayet zar zor hatırladığı kendi dünyasına geri dönmeyi başarıyor. Ama bu başarısı, büyücülerin kendi dünyasını yok etmesinden korkmasıyla birlikte baltalanıyor. Bu da yetmezmiş gibi Riddick gittiği o yerde, kendi varoluşları için savaşan Furyaları bulur. Ve bu Furyanlardan bazıları, hayal edebileceğinizden çok daha fazla Riddick'e benzer."

Jim ve Ken Wheat'ın bir kez daha birlikte yazıp yöneteceği Riddick: Furya filminin henüz net bir çıkış tarihi yok. 2025 veya 2026 senelerinde çıkması beklenen film şu anda hazırlık aşamasında.


Yorumlar (0)