Anasayfa > Haberler > Better Call Saul Final Veriyor

Better Call Saul Final Veriyor

Dizi 2 yıl önce Better Call Saul Final Veriyor

2013 yılında Breaking Bad’in uyarlaması bir dizi yapma fikri ortaya çıkmıştı ve bu fikrin biz seyircilere dizi olarak ulaşması 2015 yılını bulmuştu. Breaking Bad’den sonraki olayları anlatacak olan dizi için çok farklı yönetmenler ve değişik konsept fikirler çıkarılmışsa da diz karşımıza suç/drama dizisi olarak çıkmıştı. 

7 yıl sonra 2022’ye geldiğimizde ise dizinin final sezonuna giriliyor. AMC’de yayınlanan dizinin altıncı sezonu sevilen dizinin sonu olacak. Yönetmenlerden biri olan Peter Gould, Twitter’dan yaptığı paylaşımda: son sahnenin klaketini paylaşarak, “Evrenin en iyi ekibi ve oyuncu kadrosu.” notunu düştü. 

Better Call Soul final yapıyor...

Dizide Breaking Bad dizisinde gördüğümüz birkaç karakterde yer alıyor. Altıncı sezonu ile toplam 63 bölüme ulaşacak olan dizinin bölümleri ortalama 46 dakikadan oluşmakta. Dizinin başrollerinde: geçtiğimiz yıl çıkan Nobody dizisinin başrol oyuncusu 2 kez Emmy ödülü almış başarılı oyuncu Bob Odenkirk, kariyerinde genellikle televizyon dizilerinde oynamış Rhea Seehorn, Jonathan Banks ve Patrick Fabian yer alıyor.  


13 bölümden oluşan oluşan 6. sezonun ilk bölümü yakın bir süre içinde seyirciyle buluşacak.


Yorumlar (0)