Anasayfa > Haberler > Better Call Saul Beğeni Rekorları Kırdı!

Better Call Saul Beğeni Rekorları Kırdı!

Dizi 2 yıl önce Better Call Saul Beğeni Rekorları Kırdı!

2015 senesinde Breaking Bad evreninin öncesini anlatmak amacıyla yayın hayatına başlayan Better Call Saul dizisi, ilk sezonlarıyla Breaking Bad kalitesinin altına düşmemeyi başararak çoğu hayranı mutlu etmişti. Fakat dizinin 5. ve şu anda çıkmaya devam eden 6. sezonları çıtayı o kadar yükseltti ki, Breaking Bad efsanesinin bile önüne geçti. Bu nedenle çoğu hayran dizinin 6. sezonunun çıkmasını uzun bir süredir bekliyordu. 6. sezon geçtiğimiz ay haftalık olarak yayınlanmaya başladı ve resmen hayranları çıldırttı!

Geçtiğimiz ay ilk iki bölümü yayınlanan ve gelecek bölümleri haftanın salı günü yayınlanmaya devam eden dizinin 6. sezonu tüm dikkatleri üzerine topladı. Diziyi sonlandıracak ve final vermesini sağlayacak olan 6. sezon, dizide yer alan çoğu karakterin hikayesini eksiksiz bir şekilde tamamlayarak hayranları tatmin etmeye devam etti. Henüz sadece ilk 5 bölümü yayınlanan 6. sezonun nasıl devam edeceği ve dizinin nasıl filan vereceği bilinmiyor. Fakat hiçbir hayran bu efsane dizinin kötü biteceğine ihtimal bile vermiyor.



Dizinin 6. sezonu o kadar çok beğenildi ki; hayranların çok büyük bir kısmı Better Call Saul dizisini, Breaking Bad gibi bir efsanenin bile üstüne koymaya başladı. Dizi sadece hayranlarıda tatmin etmedi. Aynı zamanda pek çok dizi/film eleştirmenini de deli gibi sevindirdi. Şu anda dizinin 6. sezonunun Rotten Tomatoes puanı %100! Dizinin yayınlanan bölümlerinin IMDB puanları ise fazla yüksek. Dizinin 1 bölümü IMDB'den 8.9 alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Çoğu hayran, tüm sezonun ilk bölüm gibi olmasını ve daha kötü olmamasını diliyordu. Gerçekler ise bundan biraz farklı oldu. Dizinin yayınlanan her bölümü, bir önceki bölüme kıyasla çok daha kaliteli olmaya başladı. 6. sezonun 2. bölümü 9.2, 3. bölümü 9.7, 4. bölümü ise tam 9.0 puan alarak dizinin adını bir efsane olarak sürdürmeye devam etti.


Dizinin 6. sezonu, yayınlanan ilk 5 bölümüyle tüm hayranları deli gibi mutlu etmeyi başardı. Toplamda 13 bölümden oluşacak final sezonun aynı bu kalitede, hatta bu kalitenin bile üstünde devam etmesi bekleniyor. Fakat olurda dizi kötü bir final yapar ve kendi yükselttiği çıtanın altında kalırsa, hayranlar tarafından olağanüstü bir tepki göreceği ise kaçınılmaz bir gerçek.


Yorumlar (0)