Anasayfa > Haberler > Better Call Saul, 46 Kez Emmy Adayı Oldu Ama...

Better Call Saul, 46 Kez Emmy Adayı Oldu Ama...

Dizi 2 yıl önce Better Call Saul, 46 Kez Emmy Adayı Oldu Ama...

2016'dan bu yana ilk sezonuyla birlikte Breaking Bad hayranlarının hayatına bomba gibi giren dizi Better Call Saul; çıktığı tarihten bu yana inanılmaz başarılara imza attı. Hayranların bu Spin-off dizisinden tek beklentileri, Breaking Bad kalitesinin altına düşmemesiydi. Fakat dizi bu beklentiyi iyi anlamda yerle bir etti. Breaking Bad çıtasını da geçerek bambaşka bir seviyeye ulaşan Better Call Saul; ilk sezonundan son sezonuna kadar neredeyse tüm hayranları mutlu etti. Ancak tüm bunlara rağmen, dizi bazı kişileri mutlu edemedi...

İlk sezonun çıktığı tarih olan 2016'dan beri düzenlenen her Emmy ödül töreninde aday gösterilmeyi başaran Better Call Saul; tam 46 kez aday gösterilmesine rağmen 1 kez bile Emmy ödülü kazanamadı. Bu durum ilk başta hayranları pek rahatsız etmiyordu. Çünkü dizinin ilk sezonlarının başarısı, son sezonlara kıyasla bir iki tık aşağıdaydı. Fakat bu durum bir değil iki değil; tam 46 kez yaşanınca dikkatler Emmy'nin üstüne çekildi. Özellikle Better Call Saul'un harika bir final vermesinin ardından, diziye net bir şekilde "Emmy verilecek" gözüyle bakılıyordu. Hem çoğu hayran hemde çoğu eleştirmen aynı fikirdeydi. Çünkü dizi gerçekten çoğu anlamda inanılmaz bir başarı elde etmiş, çıtayı bir hayli yukarıya taşımıştı. Durum böyleyken geçen haftalarda düzenlenen Emmy ödül töreni, hayranların çoğunu inanılmaz derecede şaşırttı. Çünkü Better Call Saul yine Emmy ödülünü kazanamamıştı!

Bu durum üzerine hayranlar sinirlenip Twitter üzerinden Emmy yönetimini eleştirdi. Adaletsiz ve çıkardı bir ödül sistemlerinin olduğunu söyleyen hayranlar bununla da yetinmedi. Dizinin hak ettiği başarıyı bulamadığını düşünen çoğu kişi, bir puanlama sitesi olan Rotten Tomatoes üzerinden diziye puanlama yaptı. Bunun üstüne dizinin puanı %96 gibi inanılmaz bir rakama ulaştı. Dizinin IMDB puanı ise 8.9'u buldu. Hayranların çoğu bu dizinin hakettiği değeri bulamadığından ve çok daha fazla ödül ve takdir hakettiğinden şikayetçi. Peki siz Better Call Saul dizisinin tam 46 kez aday olup 1 kez ödül kazanamaması hakkında ne düşünüyorsunuz?


Yorumlar (0)