Anasayfa > Haberler > Benedict Cumberbatch'in Yeni Filmindeki Dikkat Çeken Rolü

Benedict Cumberbatch'in Yeni Filmindeki Dikkat Çeken Rolü

Ünlü 3 yıl önce Benedict Cumberbatch'in Yeni Filmindeki Dikkat Çeken Rolü

Geçtiğimiz günlerde Jurassic World serisi ile tanınan Colin Trevorrow'un yeni filmi olan War Magician (Savaş Büyücüsü) filmi ve kadrosu açıklandı. Kadrosunda ünlü ingiliz aktör Benedict Cumberbatch'in de bulunduğu War Magician filmine, konusu ve karakterlerini göz önünde bulundurarak gayet ilgi çekici bir film gibi görünüyor. 

Doctor Strange: The Multiverse of Madness ve yeni çıkacak olan Spiderman 3 filminde yer alan Benedict Cumberbatch için bu aralar takvimi oldukça yoğun olduğun. Tüm bu filmlerin yanı sıra War Magician filminde de nazi bir ilizyoniste hayat verecek. Daha öncede 2. Dünya savaşını konu alan 1917, War Horse ve Enigma gibi filmlerde oynamış olan Benedict Cumberbatch'in, War Magician filminde de 2. Dünya savaşı dönemindeki nazi bir savaş ilizyonistine hayat vereceği açıklandı. Oldukça ilgi çekici bir dönem filmi olan War Magician filminin senaryosunu ise dolaylı olarak David Fincher yazdı. David Fincher tarafından yazılan aynı isimli kitabın uyarlaması olan senaryonun, Gary Whitta tarafından kaleme alınıyor. 

Başarılı oyunculara ve güzel bir senaryoya sahip War Magician filmi hakkında ki tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)