Anasayfa > Haberler > Beklenenden Erken Geri Dönüyor: The Lost Of Us

Beklenenden Erken Geri Dönüyor: The Lost Of Us

Dizi 1 yıl önce Beklenenden Erken Geri Dönüyor: The Lost Of Us

Son dönemlerin en ünlü ve senenin en iyi dizilerinden biri olan The Lost Of Us dizisi, ilk sezonda çıkardığı performansla hem hayranları hem de eleştirmenleri fazlaca mutlu etmişti. Aynı isimli oyundan uyarlanan ve oyunun hikayesine sadık kalarak işlenen dizi, oyunun hikayesinden bağımsız aldığı bir iki kararla bazı hayranların tepkisini çekse de, genel anlamda oyuncuları da mutlu etmişti. 9 bölümden oluşan birinci sezon, 9. bölümde verdiği başarılı sezon finaliyle sezona afili bir son vererek, bir süreliğine ekranlara veda etmişti. İlk sezonun bitişiyle birlikte hemen ikinci sezon için çalışmalara başlanmış, fakat sezonun çıkışına dair net bir tarih verilmemişti. Ta ki şu ana kadar!

Geçtiğimiz günlerde Lost Of Us dizisinin yaratıcı isimlerinden biri olan Nail Druckmann'a, dizinin ikinci sezonuyla alakalı sorular soruldu. Bu sorulardan biri ise, ikinci sezonun ne zaman geleceği yönündeydi. Bu soru karşısında yüzü gülen Druckmann, hayranların tahmin ettikleri kadar beklemeyeceklerini belirtti. Druckmann; "2. Sezon'un kaynağı ilk sezon ile tamamen aynı. Bu yüzden kesinlikle kaynak materyal olan oyundan çok yoğun bir şekilde yararlanacağız. Aynı zamanda hayranlar ikinci sezon için, tahmin ettiklerinden çok daha kısa bir süre bekleyecek.” dedi.



Konuşmasının devamında dizinin ikinci sezonu hakkında daha fazla bilgi vermeyen Druckmann, net bir çıkış tarihi de vermedi. Fakat dizinin 2025 ya da 2026 yerine, önümüzde ki sene izleyicilerle buluşucağını belirtti. İlk sezonun kaldığı yerden devam edecek olan ikinci sezonun, en az ilk sezon kadar başarılı olması bekleniyor. HBO'nun en gündemde ki dizilerinden biri olmayı başaran The Lost Of Us, eğer kalitesini korumayı başarabilirse, adını tarihe en iyi oyun uyarlaması olarak kazıyabilir.


Yorumlar (0)