Anasayfa > Haberler > Beetlejuice Beetlejuice Neler Vadediyor?

Beetlejuice Beetlejuice Neler Vadediyor?

Fragman 1 ay önce Beetlejuice Beetlejuice Neler Vadediyor?

Warner Bros. Tim Burton'ın 1988 tarihli kült klasik korku-komedisi "Beetlejuice"un devam filminin fragmanını yayınladı. Fragmanda Michael Keaton’ın, Beetlejuice karakterini yeniden canlandırdığını gördük. Resmi adı "Beetlejuice Beetlejuice" olan devam filminin 6 Eylül'de gösterime girmesi planlanıyor.

“Beetlejuice Beetlejuice”, Michael Keaton'ı öbür dünyadaki kaderinden kaçma arzusu ve gittiği her yere küçük bir kargaşa getirme becerisi olan yaramaz hortlak rolüne geri getiriyor. Yıllar süren söylentilerin ardından Beetlejuice filminin hayranları heyecanla, filme ilk bakışın gelmesini bekliyorlar. Ayrıntılar henüz tam olarak belli olmasa da “Beetlejuice Beetlejuice” ilk filminde kısaca değindiği öbür dünyayı daha derinlemesine inceleyecek, aynı zamanda Beetlejuice'a bir eş ve daha ayrıntılı bir geçmiş sunacak.

Michael Keaton haricinde, Winona Ryder (Lydia) ve Catherine O'Hara (Delia Deetz) geçmişteki rollerini yeniden üstleniyor. Serinin üç tecrübeli oyuncusuna Jenna Ortega, Willem Dafoe ve Monica Bellucci gibi önemli isimler de eşlik ediyor. Monica Bellucci, Beetlejuice'un eşini canlandırırken, Willem DaFoe öbür dünyadaki polis memurunu canlandırıyor. Justin Theroux da devam filmine yeni bir rolle katılıyor. Orijinal filmin ruhunu yeniden yakalamayı vaat eden filmi bir kez daha Tim Burton yönetiyor.

Tim Burton geçtiğimiz Kasım ayında sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, SAG-AFTRA grevi nedeniyle aylar süren bir gecikmenin ardından "Beetlejuice"un devam filminin çekimlerini tamamladığını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl görüntü yönetmeni Haris Zambarloukos, devam filminin, orijinal filmle aynı tonu ve hissi yakaladığını, özellikle de pratik efektlerin sıklıkla kullanıldığını açıkladı. Zambarloukos, “Her şeyi kamera önünde, pratik efektlerle çekiyoruz. Bu da cazibenin ayrı bir parçası.” dedi. Ancak her eski filmin devam filminde olduğu gibi, hayranlar bir önceki filme ait duyguları yakalamak isteyecekler. Bu açıdan “Beetlejuice Beetlejuice”, beklentileri karşılayabilecek mi hep birlikte göreceğiz.


Yorumlar (0)