Anasayfa > Haberler > Beetlejuice 2 Setinden Efsanevi Heykel Çalındı

Beetlejuice 2 Setinden Efsanevi Heykel Çalındı

Film 10 ay önce Beetlejuice 2 Setinden Efsanevi Heykel Çalındı

Tim Burton'ın merakla beklenen devam filmi Beetlejuice 2'nin alışılmadık bir soyguna kurban gitmesi, Vermont Eyalet Polisi'ni setten çalınan aksesuarları geri almak için uğraşmak zorunda bıraktı. ComicBook.com tarafından açıklanan haberlere göre, hırsızlar 150 kiloluk çarpıcı bir heykel ve kendine özgü bir balkabağı süslemesiyle bezenmiş bir lamba da dahil olmak üzere değerli eşyaları çaldılar. Vermont Eyalet Polisi attığı esprili bir tweetle, çalınan heykeli geri alma girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlanması üzerine espri yaparak filmin tuhaf konusuna göndermede bulundu. Yetkililer, E. Corinth'teki "Beetlejuice 2" setinden kaybolan çalıntı eşyaları geri almak umuduyla, bilgisi olan herkesi 802-748-3111 numaralı telefondan kendilerine ulaşmaya çağırıyor. 

Alec Baldwin, Geena Davis, Catherine O'Hara ve Winona Ryder'ın başrollerini paylaştığı, Burton'ın ikonik filmi Beetlejuice'un uzun zamandır beklenen devam filmi, Maitland çiftinin bir araba kazasında ölmelerinden sonraki hikayesini ele alıyor. Hayalet ikili, evlerine farkında olmadan taşınan Deetz ailesinden kurtulmak için çabalıyor. Yardımlarına, Maitland'ların yaşayan davetsiz misafirleri korkutup kaçırması için çağırdığı sinsi ve yaramaz Beetlejuice gelir. 6 Eylül 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanan Beetlejuice 2, Burton'ın yönetmen koltuğuna geri dönmesi ve orijinal filmin yıldızları Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O'Hara'nın ikonik rollerini yeniden canlandıracağı için büyük bir heyecan yarattı. Oyuncu kadrosuna ise yeni katılan isimler arasında Lydia'nın kızı olarak anılan Jenna Ortega, Beetlejuice'ın eşini canlandıracak olan Monica Bellucci, ünlü aktörler Willem Dafoe ve Justin Theroux bulunuyor.

Ayrıca hayranlar, devam filminin müzikleri üzerinde çalışacak olan yetenekli besteci Danny Elfman'ın dönüşüne de sevinecekler. Daha önce Oscar'a aday gösterilen Elfman, hem Wednesday hem de Beetlejuice 2'de Burton'la işbirliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, yeni bir Tim Burton projesinde yer almasını sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Hırsızlık olayına geri dönersek, yetkililer bu tuhaf suçu çözmek için çabalarını yoğunlaştırırken, dünyanın dört bir yanındaki hayranlar, kayıp aksesuarların bulunacağını ve sevilen klasiğin ruhunun beyaz perdede yeniden canlanacağını umarak Beetlejuice 2'nin vizyona girmesini heyecanla bekliyor.


Yorumlar (0)