Anasayfa > Haberler > Barry Keoghan'ın Saltburn'deki Küvet Yalama Sahnesini 4 Kere Çekmişler!

Barry Keoghan'ın Saltburn'deki Küvet Yalama Sahnesini 4 Kere Çekmişler!

Film 4 ay önce Barry Keoghan'ın Saltburn'deki Küvet Yalama Sahnesini 4 Kere Çekmişler!

Saltburn filmi, başrolünde Barry Keoghan'ın yer aldığı ve çarpıcı küvet sahnesiyle dikkat çeken bir yapım olarak gündemde. Yapım tasarımcısı Suzie Davies, bu çarpıcı sahnede Barry Keoghan'ın gerçekte ne tükettiğini açıklarken, oyuncunun bağlılığını takdir ediyor. Keoghan, sahneyi dört farklı şekilde canlandırarak olağanüstü bir performans sergilemiş.

Film, Oxford Üniversitesi öğrencisi Oliver Quick'in, sınıf arkadaşı Felix Catton tarafından aristokrat ailesinin malikanesine davet edilmesini konu alıyor. Jacob Elordi, Archie Madekwe, Alison Oliver, Richard E. Grant ve Rosamund Pike gibi ünlü isimlerin de yer aldığı Saltburn, izleyicilere şok edici anlarla dolu unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Özellikle Oliver'ın, Felix'in banyosunda gördüğü olay sonrasında kullanılmış banyo suyunu içtiği sahne, Saltburn'un en çok tartışılan anları arasında öne çıkıyor. Davies, Keoghan'ın bu sahneyi dört farklı şekilde canlandırarak rolüne ne kadar bağlı olduğunu vurgularken, çekim sürecindeki gerilimden ve Keoghan'ın olağanüstü performansından bahsediyor. Davies'in açıklamalarına göre, sahnede gördüğümüz banyo suyu; yoğurt, süt ve su karışımından oluşuyor.

Saltburn filmi popülerlik kazandıkça, özellikle Oliver'ın küvetten su içme sahnesinin aldığı tepkiler ve yarattığı tartışmalar ön plana çıktı. Keoghan, daha önce yaptığı açıklamalarda karakteri Oliver'ın, Felix'e duyduğu derin hayranlığı ve bu sahnenin zihnindeki yerini açıklamıştı


Yorumlar (0)