Anasayfa > Haberler > Barbarians Dizisi İçin Müjde

Barbarians Dizisi İçin Müjde

Dizi 4 yıl önce Barbarians Dizisi İçin Müjde

Gene ay Netfilix üzerinde seyirci ile buluşan Alman yapımı Barbarians mini dizisi artık mini dizi olmaktan çıkıyor. Netflix, Alman yapımı dizinin izlenmelerinden oldukça memnun kaldı ve dizinin yeni sezonu için onay verdi. 

Bir çok başarılı yapım yıllar sonra bile yeni bir film ve ya sezon için izin alamamışken sadece 1 aylık yayın hayatı olan Alman yapımı Netflix dizisi "Barbarians" ikinci sezon onayı almayı başardı. Son dönemlerde dizi denilince akıllara sadece Amerika gelmiyor. Yapılan başarılı dizilerle bir çok ülke Amerikan yapımı dizileri geride bırakmayı başarabiliyor. Bunlara örnek vermek gerekirse Narcos, La Case De Papel ve bir başka Alman yapımı dizi olan Dark'ı örnek gösterebiliriz.

Barbarians dizisi konu bakımından seyircilerin dikkatini ve beğenisini çekmiş durumda. Dizi, M.S. 9. yüzyıldan sonra Roma İmparatorluğu ve Cermen kabileleri arasında yaşanan savaşı anlatıyor. Cermen savaşcılar durmaksızın genişleyen Roma İmparatorluğunu topraklarından atmak için çabalamaktadır. Seyirciler de bu dizi ile tarihin derinliklerine inme ve savaş sahneleri görme fırsatı yakaladı. 

Dizi ilk olarak 6 bölüm sürecek bir mini dizi olacaktı. Ancak 6 bölüm yayınlandıktan sonra dizinin yayınlandığı 46 ülkede populer listeye girmesi ve beğeni toplaması üzerine yayın hayatının ilk ayında ikinci sezon onayı almayı başardı. Böylelikle mini dizi olma eşiğinden geçmiş oldu. Dizinin yeni çıkması ve yeni sezon onayını  kısa süre önce almış olmasından dolayı yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı gibi bir çok soru cevapsız kalıyor. Şu anlık bilinen tek şey yeni sezon onayının alındığı...


Yorumlar (0)