Anasayfa > Haberler > Avatar 4 Çekimleri Başladı!

Avatar 4 Çekimleri Başladı!

Ünlü 2 yıl önce Avatar 4 Çekimleri Başladı!

James Cameron, D23 Expo’ya katılarak, “Avatar 4” çekimlerinin başladığını duyurdu. Cameron, yaklaşan Avatar devam filmleri hakkında bilgilendirme yapmak için Yeni Zelanda’dan Expo’ya katıldı. Cameron, Avatar 4'ün çekimlerine başladıklarını bildirirken, “Avatar 3”ün çekimlerinin devam ettiğini söyledi. Ayrıca “Avatar 2”nin post prodüksiyon aşamasının iyi gittiğini ve Weta Workshop’tan gelen görüntülerin muhteşem göründüğünü söyledi. Cameron, “İkinci filmi sonunda bitirdiğim için çok heyecanlıyım. Herkesin uzun zamandır beklediğini biliyorum. Bugün yeni bir şeyler göstereceğiz ve buna değip değmeyeceğine siz karar vereceksiniz.” dedi.

Devam filmleri için verilen haberlerden sonra, “Na'vi” olarak bilinen yaratıkların yemyeşil dünyasını sergileyen Avatar 2'den 3D sahneler gösterdi. Görüntüler bize, Na'vilerin Pandora’da yüzüşünü ve Dr. Grace Augustine’in bu videoyu izlediğini gösterdi. Ayrıca Pandora'nın ormanlarındaki mücadeleyi, Zoe Saldana ve Sam Worthington'ın canlandırdığı karakterler arasındaki tartışmayı gördük. Ayrıca Cameron, Expo sahnesinde Saldana ve Worthington'ın karakterlerinin, aile birlikteliğini koruyan ebeveynler olduğunu dile getirdi.



İlk Avatar filmi, uzun süre boyunca tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi rekorunu elinde tuttu ve Cameron, Avatar filmiyle kendi hasılat rekorunu kırmayı başardı. Avatar filminin konusu şu şekilde: 22. yüzyılda, Dünya'nın doğal kaynaklarının tükendiği 2154 yılı civarlarında geçiyor. Bu nedenle insanlar, değerli bir mineral olan Unobtainium'u çıkarmak için gaz devi bir gezegenin ayı olan Pandora'yı kolonize eder. Bu madencilik ve koloni genişlemesi, aya özgü insansı yaratıkların bir kabilesi olan Na'vi'yi tehdit ediyor. Bir denizci, genetiğiyle oynanmış bir Na'vi bedenini uzaktan çalıştırır ve bu bedeni Pandora yerlileriyle etkileşim kurmak için kullanır.

Avatar 4'ün çıkış tarihi 18 Aralık 2026 olarak belirlendi. İlk Avatar filmi, yakında yayınlanacak olan ikinci filmden önce, yeniden düzenlenmiş bir versiyonuyla yeniden gösterime girecek.


Yorumlar (0)