Anasayfa > Haberler > Arya Stark, Jon Snow Spin-Off'una Katılabilir!

Arya Stark, Jon Snow Spin-Off'una Katılabilir!

Dizi 2 yıl önce Arya Stark, Jon Snow Spin-Off'una Katılabilir!

Game of Thrones dizisinde Arya Stark karakterini canlandıran Maisie Williams, Jon Snow dizisi için heyecanlı olduğunu dile getirirken, Arya Stark’ın geri dönme olasılığı hakkında “Asla, asla deme.” diyerek sevenleri için büyük bir heyecan yarattı.

Kısa süre önce, Game of Thrones devam serisinin HBO tarafından geliştirildiği duyuruldu. Henüz resmi olarak onaylanmayan dizide Kit Harrington, Jon Snow rolünü yeniden canlandıracak. Bu haber, birçok insan için şaşırtıcı oldu. Çünkü geliştirme aşamasında olan tüm Game of Thrones spin-off’larının prequel olduğu bildirilmişti. Game of Thrones’un hikayesi Jon Snow dizisiyle devam edecek. Jon Snow dizisi hakkında Emilia Clarke, dizinin Harrington tarafından kişisel olarak geliştirildiğini açıkladı. Game of Thrones’ta, Brienne karakterini canlandıran Gwendoline Christie ise haberlerden heyecan duyduğunu ve HBO’nun kendisine teklif getirmesi halinde Tarth’lı Brienne karakterini tekrardan seve seve canlandıracağını dile getirdi.

People ile yaptığı yeni bir röportajda Maisie Williams da, Jon Snow dizisi için büyük bir heyecan duyduğunu söyledi. Orijinal seride, hayatta kalanların olduğunu ve daha anlatılacak çok fazla hikaye olduğunu dile getirdi. Williams, Harrington’u överek, gelecek olan diziyi büyük bir sabırsızlıkla beklediğini söyledi.



Williams, “Game of Thrones’un hikayesini çevreleyen her şey bana çok heyecan verici geliyor. Hikayesi çok zengin bir diziydi ve hala anlatılacak çok fazla hikayemiz var. Bu gerçekten çok heyecan verici ve bence Kit Harrington olağanüstü bir aktör. Dokunduğu her şeyi büyülediğini düşünüyorum ve neler olacağını görmek için heyecanlıyım.” dedi.


Game of Thrones’un devamı niteliğinde bir hikaye, Maisie Williams’a Arya Stark karakterini tekrardan canlandırma fırsatı sunuyor. Rolü yeniden canlandırmak ister miydi diye sorulduğunda, “Asla, asla deme.” diyerek bu fikre açık olduğunu belirten Williams, dizide yer alıp almadığını bilmediğini dile getirdi.


Yorumlar (0)