Anasayfa > Haberler > Ari Aster’ın Beau Is Afraid Filminde Joaquin Phoenix Başrol Olabilir

Ari Aster’ın Beau Is Afraid Filminde Joaquin Phoenix Başrol Olabilir

Film 4 yıl önce Ari Aster’ın Beau Is Afraid Filminde Joaquin Phoenix Başrol Olabilir

Midsommar, Hereditary gibi yapımlar ile büyük bir başarı yakalayan Aster’in çıkması beklenen yeni filmi Beau Is Afraid filminde başrol oyuncusu olarak Joaquin Phoenix ile görüşülüğü iddia edildi.

Son yıllarda başarılı işlere imza aten yönetmen Ari Aster tekrardan yeni bir korku filmi ile perdelerede kendini göstermeye hazırlanıyor. Haziran ayında katıldığı bir soru-cevap etkinliğinde filmin taslağının bittiğini söyleyen Aster, bunun bir 4 saatlik kabus komedisi olacağını açıklamıştı. 

Yeni açıklamalar sonrası merakları uyandırmaya devam eden yapımla ilgili yeni teoriler ve dedikodular ortaya çıkmaya başladı. Aster yeni filminin başrol oyunuculuğu için Joaquin Phoenix ile görüşüyor fakat Phoenix’in henüz yanıt verip vermediği bilinmiyor. Filmin çekim tarihinin belirlenmesi için Joaquin Phoenix’in rolü kabul edip etmeyeceği bekleniyor. 

Geçen yıllarda çıkan Joker yapımı ile büyük bir başarı yakalayan başarılı oyunuc Phoenix’i Mike Mills imzalı C’mon C’mon filminde kameralar karşısında görmüştük. Ayrıca yakın zamanda Ridley Scott imzalı Kitbag filminde Napolyon’a hayat vermeye hazırlanıyor.

The Hollywood Reporter, Deadline, Variety gibi Hollywood’un öncü haber kaynakları bu haberi henüz doğrulamadı ancak Discussing Film’in son yıl içinde yaptığı haberlerin doğruluğunu göz önüne alacak olursak Ari Aster’in bu yeni filmi için ortaya atılan bu teorilerin doğru olabileceği düşünülüyor.


Yorumlar (0)