Anasayfa > Haberler > Apple TV+'ın Kadrosu İle Merak Uyandıran Yeni Dizisi

Apple TV+'ın Kadrosu İle Merak Uyandıran Yeni Dizisi

Dizi 3 yıl önce Apple TV+'ın Kadrosu İle Merak Uyandıran Yeni Dizisi

Geçtiğimiz günlerde kadrosu ve kamera arkası ekibinde ki parlak isimler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran “Lady in the Lake dizisi” duyuruldu. Çıkış tarihi henüz belli olmayan ve Apple TV+ platformu üzerinde yayınlanacak olan dizinin kadrosuna oldukça sağlam görünüyor.

Lady in the Lake dizisinin başrollerini, “Léon” filmi ile kariyerinde ün kazanarak V for Vendetta ve Black Swan gibi başarılı işlerde yer almış Oscar sahibi oyuncu Natalie Portman ve 12 Years a Slave, Us gibi işlerde oynamış Lupita Nyong’o ikilisi üstlenecek. Yönetmenlik koltuğunda ise, kariyerinde Honey Boy filmi ile ivme yakalamış olan Alma Har'el oturan dizinin senaristliğini ise Dre Ryan üstlenecek.

1960'lı yılların Baltimore'un da geçecek olan dönem yapımı “Lady in the Lake” dizisinin konusuna ve karakterlerine ise gayet ilgi çekici diyebiliriz. Dizi, ev hanımı olarak hayatını baştan kurmak isteyen ve araştırmacı gazeteci olmayı amaçlayan Natalie Portman'ın canlandıracağı Maddie Schwartz karakteri ile, Lupita Nyong’o’nun canlandıracağı ev ile birden fazla iş arasında koşturan ve buna rağmen siyahi insan hakları savunucusu olan Cleo Sherwood karakterlerini konu alıyor. Bu iki karakterin, yaşanan bir cinayetin ardından birbirleri ile karşılaşıp bu olayı çözmesini işleyen “Lady in the Lake” dizisinin büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Çıkış tarihi henüz belli olmayan ve Natalie Portman'ın ilk dizisi olacak olan Lady in the Lake dizisi hakkında gelişen gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz


Yorumlar (0)