Anasayfa > Haberler > Anyone But You Yıldızlarından Yeni Film Arayışı

Anyone But You Yıldızlarından Yeni Film Arayışı

Ünlü 3 ay önce Anyone But You Yıldızlarından Yeni Film Arayışı

William Shakespeare'in Much Ado About Nothing (Kuru Gürültü) adlı oyunundan esinlenen başrollerinde Glen Powell ve Sydney Sweeney'nin yer aldığı Anyone But You(Senden Başka) 200 milyon dolarlık bir gelir elde ederek inanılmaz bir ticari başarı elde etti. Bu ticari başarı da en büyük etken hiç kuşkusuz Powell ve Sweeney arasındaki harika uyumdu ve bu uyum birtakım söylenti ve talebi beraberinde getirdi.

Bir düğün esnasında birbirleri ile iyi geçiniyormuş gibi davranarak ailelerinden gelecek söylemlerden uzaklaşmayı amaçlayan Ben ve Bea ikilisinin macerasını bizlere anlatan bu yapımda Powell ve Sydney'in yakalamış olduğu kimya pek çok sinemasever tarafından övgüyle anlatılmıştı. Tabii ki bu uyum yalnızca sinemaseverlerin düşünceleri ile sınırlı kalmadı. Yakın zamanda film ile ilgi konuşan Glen Powell, Sydney ile çalışmanın çok eğlenceli ve kolay olduğunu ifaderek bir sonraki proje için arayışta olduklarını ifade etti.

Konuşmasının devamında Sydney Sweeney ile birlikte başka bir film üzerinde çalıştıklarını da itiraf eden Powell, özellikle romantik komedi olmak üzere kendilerine gelen her şeyi okuduklarını hatta konu okumak olduğunda Sydney'in hayatında gördüğü en hızlı okur olduğunu dile getirerek partneri övmekten de geri kalmadı.

Son beş yıllık süreçte bu denli büyük başarı elde edebilen tek romantik komedi yapımı olan Anyone But You(Senden Başka) bir yandan da ikilinin kabusu olacak gibi duruyor. Bu harika uyumu sürdürmek isteyen ikilinin birlikte devam etme kararı her ne kadar yeni başarılara göz kırpıyor gibi görünse de devam eden süreçte üzerinde çalışma konusunda karar verdikleri yapım vizyona girdiğinde hemen yanı başlarında duran Anyone But You(Senden Başka) aşmaları gereken bir çıta olarak hep var olacak.


Yorumlar (0)