Anasayfa > Haberler > Angelina Jolie'nin Yeni Filmi Those Who Wish Me Dead'ten İlk Fragman Geldi!

Angelina Jolie'nin Yeni Filmi Those Who Wish Me Dead'ten İlk Fragman Geldi!

Fragman 3 yıl önce Angelina Jolie'nin Yeni Filmi Those Who Wish Me Dead'ten İlk Fragman Geldi!

Kült filmler ile ismini hafızalara kazıtmayı başaran ünlü aktris Angelina Jolie'nin yer aldığı “Those Who Wish Me Dead” filminden ilk fragman yayınlandı!

Geçtiğimiz aylarda, Malefiz 2 filminin ardından yaklaşık iki senedir herhangi bir yapımda yer almayan Angelina Jolie'nin, Those Who Wish Me Dead filminde başrol olarak yer alacağı duyurulmuştu. Kısa bir süre önce ilk fragmanı ile izleyicilere sunulan filmin bir hayli aksiyon dolu görünüyor.


Film, babasının öldürülmesi üzerine katillerin elinden kurtulmayı başaran bir çocuğun, Angeline Jolie'nin karakteri olan bir hayatta kalma uzmanı tarafından bulunarak korunmaya çalışılmasını konu alıyor. İkilinin, ortada hiç bir tanık bırakmak istemeyen ve bu amaçlarını gerçekleştirmek için herşeyi yapmaya hazır olan bir grup profesyonel katilden kaçmasını işleyecek olan filmin bir hayli aksiyon dolu olduğu, fragmanı ile kanıtlanmış oldu. Senaristliğini ve yönetmenliğini Sons of Anarchy gibi yapımlar ile tanınan Taylor Sheridan'ın üstlendiği Those Who Wish Me filminin, hem kamera arkası hemde oyuncu ekibi bir hayli başarılı. Angelina Jolie, Jon Bernthal, Nicholas Hoult, Aidan Gillen, Tyler Perry, Jake Weber ve Finn Little gibi başarılı oyuncuların yer aldığı film, Michael Koryta'nın aynı isimli kitabına dayanmakta. Michael Koryta'nın filmin senaryosunun yazım aşamasında Taylor Sheridan'a eşlik ettiğini göz önünde bulundurursak, kitabın olabilecek en başarılı şekilde filme uyarlandığı çıkarımını yapabiliriz.

Ertelemesiz 14 Mayıs 2021 tarihinde hem sinemalarda hemde HBO Max platformunda izleyicilerin beğenisine sunulacak film, hem kitabın hemde Angelina Jolie'nin hayranları tarafından heyecan ile bekleniyor. Türkiye'de de 12 Mayıs tarihi itibariyle sinemaların açılacağı gerçeği göz önünde bulundurulduğunda, türk izleyicilerinin filmi sinemalarda izleyebileceğini söyleyebiliriz.


 


Yorumlar (0)