Anasayfa > Haberler > Angelina Jolie’nin Reddettiği Süper Kahraman Rolü!  

Angelina Jolie’nin Reddettiği Süper Kahraman Rolü!  

Ünlü 3 yıl önce Angelina Jolie’nin Reddettiği Süper Kahraman Rolü!  

Bildiğimiz gibi bu Kasım ayında çıkış yapacak “Eternals” filmi ile birlikte Angelina Jolie de aktif oyunculuk kariyerindeki ilk defa bir Marvel ve süper kahraman filminde rol almış olacak. Ancak bilmediğimiz bir şey var ki, Jolie daha önceleri kendisine sunulan bir süper kahraman rolünü reddetmiş.     

 

Empire dergisine verdiği röportajda Jolie, Eternals filmindeki rol arkadaşlarından övgülerle bahsettikten sonra, daha önceleri kendisine sunulan bir süper kahraman rolünü reddettiğini söyledi. Şu anda o karakteri oynayan oyuncuya saygısızlık olacağını düşündüğü için karakterini ismini vermeyen Jolie: karakterin kendisinin olay akışının önüne geçtiği tarzda filmleri sevmediğini ve klasik süper kahraman filmlerinin kendisinin ilgisini çekmediğinden de bahsetti. Eternals filmindeki yetenekli rol arkadaşlarıyla çalışmanın verdiği heyecanın bu filmde rol almasında etkili olduğunu da ekledi.   

 

Tabi açıklama burada bitiyor ancak sosyal medya ve hayranlar bir karınca yuvası. Kendilerine atılan bu malzemeyi eşelemeye başladılar.  Hollywood içerisinden bilgi sızdırdığı bilinen analizci Daniel Richtman’ın attığı tweet ile birlikte olay başka bir boyut kazandı. Richtman, attığı tweette Jolie’nin bu sözünü alıntılayıp “Wonder Woman” yazdı. Evet, sadece “Wonder Woman”!  

wonder woman

Ne kadar Jolie karakter ismi vermek istemese de bu rolün  Wonder Woman olma olasılığı gerçekten çok büyük. Çünkü kendisinin senaryosu iptal edilmeden önce ilk Wonder Woman filminin senaristi ve yazarı Joss Whedon’dı. Kendisi, “Avengers (Yenilmezler)”, “Avengers: Age Of Ultron (Yenilmezler: Ultron Çağı)” ve Zack Snyder’ın kızının intiharından sonra filmden çekilmesiyle birlikte “Justice League (Adalet Birliği)” filmlerinin yönetmeni ve senaryo yazarı. Aynı zamanda “Toy Story (Oyuncak Hikayesi)” filminin de senaryo yazarı kendisi. 2010 yılında Entertainment Weekly’e verdiği röportajda: “Bence Angelina Jolie tamamen Wonder Woman. Zamanının çoğunu uçarak (uçakta) geçiriyor. Birçok farklı ülkede çalışıyor. Dünya çapında bir üne sahip. Ve insanların birbirlerine karşı davranışlarını şaşkınlık ve üzüntüyle izleyen biri.” demişti. Bu da Jolie’nin bahsettiği “gizli rolün” Wonder Woman olma olasılığını arttırıyor. Tabii rolün Kate Beckinsale’e verileceği biliniyordu ancak belki de rol Becksinsale’den önce ilk başta Jolie’ye teklif edilmişti ve Jolie’nin “Reddettim.” dediği rol budur. Bunu hiçbir zaman tam anlamıyla bilemeyeceğiz.   

 

Kesin olarak bildiğimiz tek bir şey var o da 5 Kasım tarihinde Angelin Jolie’yi ilk defa bir süper kahraman olarak göreceğimiz. Eternals filmi ülkemiz de dahil olmak üzere birçok ülkede 5 Kasım tarihinde vizyona girecek. Filme gitmek isteyecek okurlarımız için minik bir hatırlatma olsun.

 


Yorumlar (0)