Anasayfa > Haberler > Amber Heard, Mahkeme Kararına İtiraz Ediyor!

Amber Heard, Mahkeme Kararına İtiraz Ediyor!

Ünlü 2 yıl önce Amber Heard, Mahkeme Kararına İtiraz Ediyor!

Amber Heard 43 sayfalık muhtırada, jüri kararının delillerle desteklenmediği gerekçesiyle üst mahkemeye başvuruyor.

Amber Heard’ın avukatları, eski kocası Johnny Depp ile olan iftira davasında, aleyhindeki kararın iptal edilmesini istedi. Haziran ayında iftira iddiasıyla suçlanan Amber Heard, 43 sayfalık muhtırada, jüri kararının delillerle desteklenmediği gerekçesiyle verilen kararın geri alınmasını, bununla birlikte ödemek zorunda olduğu 10 milyon dolardan fazla olan tazminatın da iptal edilmesini istedi.

Heard ayrıca, Depp ile arasında geçen karalama davasının ardından hükmedilen tazminatın aşırı olduğunu iddia ediyor. Depp'in baş avukatı Ben Chew ise durumla alakalı, "Beklediğimiz gibi oldu, fazlası değil." diyerek Amber Heard’ın davayı iptal etme isteğini reddetti.

Heard itirazında ayrıca, yedi haftalık yargılama sırasında görev yapan bir jüri üyesinin, mahkeme yetkilileri tarafından düzgün bir şekilde incelenmediğini iddia etti. Dosyada “Jüri Üyesi 15” olarak tanımlanan jüri üyesi, “1945'ten sonra doğdu. Ancak resmi belgeler onun 1970 doğumlu olduğunu gösteriyor. Bu tutarsızlık, ‘Jüri Üyesi 15’in gerçekten jüri görevi için bir çağrı alıp almadığı ve jüride görev yapmak üzere mahkeme tarafından uygun şekilde incelenip incelenmediği sorusunu gündeme getiriyor.” dedi. “Mahkeme katibinin jüri üyelerinin kimliğini doğrulamakla yükümlü olduğu, ancak bu durumda, jüride kimliği doğrulanamayan birinin yer aldığı anlaşılıyor.” dedi.



Yargıç Penney Azcarate, davada daha fazla duruşma planlamaya meyilli olmadığını belirtti. Son yasal karşılaşmada, 24 Haziran'da Azcarate, Bredehoft'un daha fazla duruşma için savunmasının ardından nihai kararı mahkeme kaydına koydu. Azcarate, Heard'ın avukatına, yedi kişilik jürinin kararına itiraz etmek isterse, ayrıca mahkemeye başvurması gerektiğini açıkça söyledi. Azcarate ayrıca Bredehoft'a Amber Heard’ın herhangi bir itirazın devam etmesi için yıllık %6 faizle 8.35 milyon dolarlık bir tahvil koyması gerekeceğini de bildirdi. Heard’ın temsilcileri ise, Depp'e ödeme yapacak veya tahvili karşılayacak parası olmadığını söyledi.


Ayrıca, Amber Heard hakkında çıkan, “Amber Heard, Depp’e olan borcunu karşılamak için OnlyFans’a kayıt oldu.” iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.


Yorumlar (0)