Anasayfa > Haberler > Amber Heard'ın Filmdeki Süresi Kesildi

Amber Heard'ın Filmdeki Süresi Kesildi

Ünlü 2 yıl önce Amber Heard'ın Filmdeki Süresi Kesildi

Amber Heard, mahkemeye yaptığı yeni bir açıklamada, Depp ile olan yasal sorunları nedeniyle Aquaman 2 filmindeki rolünün azaltıldığını dile getirdi.

Johnny Depp’e karşı Amber Heard’ın karalama davası bugün yeniden başladığında, Heard, Depp ile yasal çekişmesi nedeniyle Aquaman 2’deki rolünün azaltıldığını, neredeyse filmden tamamen çıkarıldığını iddia etti. Heard, devam eden yasal süreci nedeniyle rolüne bağlı kalmak için savaşması gerektiğini ifade etti. Depp’in, Heard’ın son ifadelerinden önce kürsüde vakit geçirmesiyle birlikte, 50 milyon dolarlık iftira davası son birkaç haftadır devam ediyor. Duruşmaya bir hafta ara verilmesine rağmen, Amber Heard bugün delil sunmaya devam etmek için kürsüye döndü. 

Amber Heard, Johnny Depp ile ayrıldıktan sonra iş fırsatlarını kaybettiğini ve yaklaşan Aquaman 2 filmindeki rolünün dava sonrasında önemli ölçüde azaldığını söyledi. Oyuncu, Depp ile devam eden iftira davasının üçüncü gününde Aquaman 2 filmindeki rolünün neredeyse kaldırıldığını söyledi. Heard “Depp’e karşı yasaklama emrini çıkardıktan sonra kariyerimi sürdürmek için gerçekten çok mücadele etmem gerekti. Fırsatlarımın hepsini kaybettim. İşlerden ve kampanyalardan atıldım. Aquaman’deki rolümü korumak için çok savaştım.” dedi. Heard, DC ve Warner Bros. ile yaptığı sözleşmenin Justice League, Aquaman ve Aquaman 2’yi içeren üç filmlik bir sözleşme olduğumu söyledi. Heard, Aquaman 2’deki rolünün nasıl azaltıldığını da dile getirdi. Heard: “Bana bir senaryo verildi. Ardından, içinde aksiyon olan, benim karakterimi ve başka bir karakteri betimleyen, spoiler vermeden, iki karakterin birbiriyle savaştığı sahnelerin silindiği yeni versiyonları verildi. Temelde rolümden bir parça aldılar.”

Heard, çizgi romanlarda Xebel’in sualtı krallığından bir prenses ve Aquaman’in gelecekteki karısı ve kraliçesi olan Mera karakterini canlandırıyor. Heard, Mera’yı ilk Aquaman filminde olduğu kadar Justice League’de de canlandırdı ve Aquaman’in devamı için rolünü yeniden canlandıracak. 

Aquaman devam filmi ise 17 Mart 2023’te sinemalarda olacak.


Yorumlar (0)