Anasayfa > Haberler > Amber Heard Aquaman 2 Filminden Ayrılıyor Mu?

Amber Heard Aquaman 2 Filminden Ayrılıyor Mu?

Film 4 yıl önce Amber Heard Aquaman 2 Filminden Ayrılıyor Mu?

Son günlerde film dünyasında yaşanan olaylar bir çok kişinin ilgisini çekmiş durumda. Johnny Deep'in Fantastik Canavarlar 3 kadrosundan atılmasına ve Amber Heard'ın Aquaman 2 filminden çıkmasına sebep olan olaylar ne?

Geçtiğimiz aylarda başlayan bir dava ile olaylar hiç olmadığı kadar büyüdü. Amber Heard, aile içi fiziksel şiddet uyguladığı sebebiyle Johnny Deep'den ayrıldı ve yüklü miktarda tazminat davası açtı. Dava sonuçlandı ancak bu sefer de Johnny Deep şiddet gördüğü gerekçesi ile karşı dava açtı. Olaylar basına yansıdıktan ve oyuncu hayranlarının olayın içine girmesinden sonra oyuncular en büyük işlerinden olma ile yüzyüze kaldı. İlk olarak Fantastik Canavarlar film yapımcıları 3.filmin kadrosunda bulunan Johnny Deep'den ayrılmasını istedi. Şimdi aynı yapımcı gözünü olayın diğer tarafı olan Amber Heard'a dikmiş durumda. Çünkü Johnny Deep hayranları Amber Heard'ın Aquaman 2 film kadrosundan çıkarılması için 1 milyon imza topladı ve sürekli ilgili filmin yapımcısına baskı uyguluyor. 

Bunun üzerine bir çok haber kanalı "Amber Heard, Aquaman 2 Kadrosundan Kovuldu" tarzında aıklamalar yaptı. Haberler ve film kadrosundan çıkarılması için toplanan imzalar ünlü oyuncuyu çok kızdırdı. Amber Heard yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Sosyal medyadaki ücretli söylentiler ve ücretli kampanyalar, gerçekte hiçbir dayanakları olmadığı için oyuncu seçimi kararlarını etkilemiyor. Aquaman ve Aquaman 2’yu sadece hayranlar yaptı. Önümüzdeki yıl çekimlere başlayacağım için heyecanlıyım."

Ancak şu anda film yapımcısının tepkileri ve filmin akıbetini incelediği biliniyor. Hatta filmde Amber Heard'ın rolünü Emilia Clarke'ın aldığı söyleniyor.


Yorumlar (0)