Anasayfa > Haberler > Amazon'un Yeni Serisi Fallout'a Yeni Oyuncular Katıldı!

Amazon'un Yeni Serisi Fallout'a Yeni Oyuncular Katıldı!

Dizi 2 yıl önce Amazon'un Yeni Serisi Fallout'a Yeni Oyuncular Katıldı!

Amazon’da yayınlanacak olan popüler video oyun serisi “Fallout”ın dizi uyarlamasında önceden duyurulan Ella Purnell ve Walton Goggings’in yanına Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones ve Aaron Moten gibi isimler de katıldı.

Temel aldığı video oyun serisi gibi, “Fallout dizisinde de nükleer bir savaşın ardından “Vault” adı verilen sığınaklarda hayatta kalan insanların hikayesi anlatılacak.MacLachlan, “Twin Peaks”, “Dune” ve “Blue Velvet” gibi projelerde David Lynch ile yaptığı çalışmalarla tanınan bir oyuncu. Televizyonda ise komedi dizisi “Portlandia”da Portland belediye başkanını oynamasıyla tanınıyor. Kısa süre önce ise “Joe vs. Carole” isimli mini dizide rol aldı.

Mendes-Jones, Identity School of Acting’deki eğitimlerini 2021’de tamamladı. Daha sonra Tom Hardy, Forest Whitaker ve Timothy Olyphant ile birlikte Netflix’in “Havoc” isimli filminde yer aldı. “Havoc” filmi için net bir tarih verilmemiş olsa da 2022 yılında vizyona girecek. Ayrıca Mendes-Jones, “The Wheel of Time”ın 2. sezonunda da yer alacak.



Aaron Moten en son, Mark Wahlberg ile birlikte “Father Sty” isimli filmde rol aldı ve daha sonra Will Smith’in başrolünde olduğu Apple filmi “Emancipation”da yer aldı. “Emancipation” filmi için de net bir tarih verilmemiş olsa da filmin 2022 yılında yayınlanacağı düşünülüyor. Moten’in geçmiş çalışmaları arasında ise “Disjointed”, “Next”, “The Night Of” ve “Mozart in the Jungle” gibi yapımlar yer alıyor.

Fallout dizisinin prodüksiyonun bu yıl içinde başlaması planlanıyor. Dizinin, yapımcı kadrosunda Geneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner yer alıyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise, Jonathan Nolan ve Lisa Joy yer alıyor. Amazon ile olan genel anlaşması kapsamında dizinin ilk bölümünü Jonathan Nolan yönetecek. Dizi üzerinde, Amazon Studios, Kilter Films, Bethesda Game Studios ve Bethesda Softworks ortaklaşa çalışıyor.


Yorumlar (0)