Anasayfa > Haberler > Amazon, The Wheel Of Time Dizisinin Üçüncü Sezonunu Onayladı

Amazon, The Wheel Of Time Dizisinin Üçüncü Sezonunu Onayladı

Dizi 2 yıl önce Amazon, The Wheel Of Time Dizisinin Üçüncü Sezonunu Onayladı

Amazon, The Wheel of Time'ın üçüncü sezonunu şimdiden onayladı. The Wheel of Time dizisinin üçüncü sezonu, Robert Jordan'ın serisi The Shadow Rising'in dördüncü kitabından uyarlanacak.

Amazon Studios, Prime Video’nun fantastik dizisi The Wheel of Time'ın üçüncü sezon için yenilediğini duyurdu. Dizinin ikinci sezonu ise henüz yayınlanmadı. Dizi senaristi Rafe Judkins, verdiği röportajda, üçüncü sezonun, Robert Jordan'ın serisi The Shadow Rising'in dördüncü kitabına dayanacağını belirtti. Judkins, “The Wheel of Time'ın üçüncü sezonunu yapacağımız için çok heyecanlıyım” dedi. “The Shadow Rising, seride her zaman en sevdiğim kitap oldu, bu yüzden onu ekranlara getirebilmek ve beni bu kitaplara aşık eden hikayeleri, yeni izleyicilerle tanıştırmak benim için büyük bir onur. Dizi üzerinde, yıllardan beri çalışıyorum.”

Amazon'un diziye olan inancı yeni değil. The Wheel of Time’ın ikinci sezonu için çalışmalar da ilk sezon yayınlanmadan önce başlamıştı. İkinci sezon için henüz bir çıkış tarihi verilmedi. Ancak ikinci sezonun, bu yıl içinde yayınlanması bekleniyor. Amazon, The Wheel of Time için ikinci sezonun kamera arkası görüntülerinden oluşan kısa bir klip yayınladı. The Wheel of Time’ın konusu ise şu şekilde: Beş genç köylünün hayatları, garip ve güçlü bir kadının gelmesiyle sonsuza dek değişir. Kadın, içlerinden birinin Işık ve Karanlık arasındaki dengeyi sonsuza dek değiştirme gücüyle, kadim bir kehanetten geldiğini söyler. Karanlık Varlık hapisten kaçıp Son Savaş başlamadan evvel, dünyanın kaderi konusunda ya o yabancıya ya da kendilerine güveneceklerdir.



Orijinal kadronun çoğu, Rosamund Pike, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, Madeleine Madden ve Daniel Henney de dahil olmak üzere 2. sezonda yer alıyor. 2. sezondaki yeni isimler arasında ise Ayoola Smart, Ceara Coveney, Natasha O'Keeffe, Gregg Chilingirian ve Meera Syal yer alıyor.

Amazon Studios'tan Vernon Sanders, şunları söyledi: “Robert Jordan'ı onurlandıran ve Prime Video müşterilerine inanılmaz bir yapım sunan Rafe Judkins ve ekibiyle The Wheel of Time evreninin derinliklerine dalmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Hayranlara gösteri hakkında heyecanlanmaları için daha fazla neden vermekten ve dünya çapındaki müşterilerimize daha fazla The Wheel of Time sunmaktan çok mutluyuz.”

Sony Pictures Television’dan Jeff Frost ve Jason Clodfelter, yaptıkları açıklamada şunları söylediler: “İlk olarak, dünyanın dört bir yanındaki insanlar Robert Jordan'ın The Wheel of Time kitaplarına aşık oldular. Rafe Judkins ve inanılmaz ekibi sayesinde destansı dünya, Prime Video’da ekranlardaki buldu. Yolculuğa devam edebildiğimiz ve bu olağanüstü hikayeyi dünyanın dört bir yanındaki hayranlara ulaştırabildiğimiz için çok mutluyuz. Sony Pictures Television, üçüncü sezona doğru ilerlerken Amazon Studios ile ortaklığını sürdürmekten gurur duyuyor."


Yorumlar (0)