Anasayfa > Haberler > Alita: Battle Angel 2 Geliyor!

Alita: Battle Angel 2 Geliyor!

Film 5 ay önce Alita: Battle Angel 2 Geliyor!

İlk filmin arkasındaki yaratıcı ekiple görüşmelerin devam ettiği doğrulandı. Bu doğrulamanın ardından ilk filmde “McTeague” karakterini canlandıran Jeff Fahey “Alita: Battle Angel 2” için iyimser bir açıklama yaptı. Film gişede ve eleştirmenler tarafından ortalama düzeyde bir yapım olarak görülse de yönetmen Robert Rodriguez ve ortak yapımcı/yazar James Cameron, devam filminin çekilmesi konusunda kararlılıklarını korudular. Filmin hayranları da benzer şekilde devam filmi için kampanya yürüttüler.

Bir aksiyon-gerilim filmi olan “Due Justice” için Screen Rant'a röportaj veren Jeff Fahey’e, olası bir “Alita: Battle Angel 2” filmi hakkındaki düşünceleri soruldu. Aktör “Alita: Battle Angel”ın devam filminde rol almak istediğini doğruladı. Ardından ilk filmin yönetmeni, Robert Rodriguez ile 2024 yazında sürpriz bir proje için yeniden bir araya geleceğini belirtti. Fahey, “Robert Rodriguez ile çalışmayı seviyorum. Sanırım şu ana kadar yedi kez birlikte çalıştık ve umarım önümüzdeki yaz aylarında tekrar birlikte çalışacağız. Umuyorum ki “Alita: Battle Angel 2”yi de çekeriz.” dedi.

Jeff Fahey’in canlandırdığı McTeague karakteri ilk filmde küçük bir rol oynamış olsa da potansiyel bir “Alita: Battle Angel 2” filminde geri dönmesi, karakterin hikayesini ve motivasyonlarını genişletmek için kullanışlı bir yol olacaktır. Filmin, baş karakterin avcı-savaşçı statüsünü kısaca ele aldığı göz önünde bulundurulduğunda, Fahey'in karakteri sadece ödül avcıları dünyasının derinleşmesini sağlamaz, aynı zamanda hikâyeyi Alita’nın mangasına yaklaştırabilir. Özellikle de Lana Condor'un canlandırdığı Koyomi karakteri ile arasındaki benzersiz dinamik, hikâyeye tat katabilir.

Jeff Fahey'nin, Rodriguez'le 2024'te birlikte çalışacakları yönündeki açıklamasının, Alita'nın devam filmi için mi yoksa başka bir proje için mi olduğu belirsiz. Ancak Cameron'ın “Avatar: The Way of Water” filmiyle elde ettiği başarının ardından, “Alita: Battle Angel 2”nin yapımına yakın zamanda başlanabileceği yönünde söylentiler ortaya çıkmaya başladı.


Yorumlar (0)