Anasayfa > Haberler > Akrep Kral Geri Dönüyor

Akrep Kral Geri Dönüyor

Film 4 yıl önce Akrep Kral Geri Dönüyor

The Scorpinon king film yeni bir bakış açısı ve yeni CGI'lar ile ekranlara tekrar dönüyor. Filmin yapımcılığını ilk filmde 'Akrep Kral' rolünü canlandıran Dwayne Johnson yapacak.

2002 yılında vizyona giren ve Dwayne Johnson'ı Hollywood'a kazandıran The Scorpion King(Akrep Kral) filmi aradan 18 geçmiş olmasına rağmen tekrar ekranlara geliyor. 2002 yılında vizyona giren filmde başrol olan Dwayne Johnson bu sefer filmin yapımcılığını yapacak. Universal Pictures, Dwayne Johnson ve Dany Garcia'ın sahibi olduğu Seven Bucks Productions'a Akrep Kral filmini yeniden yapmak istediklerini ve bunun için işbirliğine gitmeyi teklif etti. Dwayne Johnson daha önceki röportajlarında Akrep Kral filminin kariyerine giriş kapısı olduğunu söylemişti. Bu teklif ile birlikte yeni Akrep Kral filmini çekmek için kolları sıvadı.

18 yıl aradan sonra akrep kral filminde tek bir değişiklik olacak. Filmde bu sefer Dwayne Johnson'ı görmeyeceğiz. Halihazırda film yapımcıları ilgili film için bir başrol aramakta. Filmde Dwayne Johnson büyük ihtimalle görünmeyecek. Dwayne Johnson, yeni çekilecek olan Akrep Kral filmi için şunları söyledi;

“Akrep Kral, benim beyaz perdedeki ilk rolümdü. Bu harika mitolojiyi tekrar tasarlayıp yeni bir nesle sunmaktan dolayı onur ve heyecan duyuyorum. The Scorpion King olmasaydı, bu şanslı kariyere sahip olamazdım. Aynı zamanda, Seven Bucks Prodictions’ta bugün diğer oyuncular için aynı fırsatları yaratmaya yardımcı olabileceğimiz için de çok heyecanlıyım. Jonathan Herman’ın tüm dünyadaki izleyiciler için harika bir senaryo hazırlamak için çok çalışacağına güvenim tam.”

Filmin oyuncu kadrosu belli olmamasına rağmen filmin senarist koltuğunda Straight Outta Compton (2015) filminin senaristi Jonathan Hermar'ın olduğu biliniyor. Filmin 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.


Yorumlar (0)