Anasayfa > Haberler > Adam Warlock Rolünü Canlandıracak Aktör Belli Oldu! 

Adam Warlock Rolünü Canlandıracak Aktör Belli Oldu! 

Film 3 yıl önce Adam Warlock Rolünü Canlandıracak Aktör Belli Oldu! 

Bilindiği gibi Disney, James Gunn’ı geçmişte attığı ofansif ve pedofili şakalar içeren tweetleri yüzünden Guardians Of The Galaxy: Vol 3.’ün başından almış ve MCU’dan kovmuştu. Bunun üzerine Warner Bros. hızlıca Gunn ile anlaşıp “The Suicide Squad” filminin başına geçirmişti. Sonrasında hayranların ve özellikle Guardians Of The Galaxy castının yıldızları Marvel’a tepki göstermiş hatta Dave Bautista, eğer Gunn yönetmezse üçüncü filmde oynamayacığını söylemişti. Bu tepkiler üzerine Disney ünlü yönetmeni tekrar GOTG (Guardians Of The Galaxy) serisinin başına getirdi. Ancak bunca zamanda serinin yönetmeninin olmaması ve ardından başlayan pandemi ile birlikte GOTG 3 birçok film gibi ertelendi. Çekimleri bu yılı Kasım ayında başlayacak filmin çok önemli rollerinden birinde eksiklik vardı. Ta ki düne kadar.  

 

Adam Warlock karakteri, Marvel Sinematik Evreninde ilk defa GOTG 2 filminin mid-credit sahnesinde doğum kapsülünün içinde görülmüştü. Görülmüştü demek yanlış olur çünkü sadece o kapsülün içinde olduğu Ayesha tarafından söylenmişti. Kendisi çizgi romandaki motivasyonunun aksine daha farklı bir yol izleyecek gibi duruyor. Çünkü Ayesha, Adam Warlock’u kendilerine yapılan büyük saygısızlıktan dolayı Galaksinin Koruyucuları ekibine karşı bir silah olarak yetiştirmiş olacak.  Peki bu önemli karakter olan Adam Warlock’u kim canlandıracak?  

marvel oyuncuları

James Gunn’ı tekrar projeye gelmesiyle birlikte pre-production ve casting (oyuncu seçme) çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Ağustos ayının sonlarından itibaren Gunn ve Marvel, Adam Warlock karakterini canlandırması için birçok oyuncuyu denedi. Ve sonunda birinde karar verildi. Deadline, Adam Warlock karakterini Maze Runner (Labirent), Narnia Günlükleri ve Black Mirror: Bandersnatch’ten tanıdığımız Will Poulter’ın oynayacağını doğruladı.  

 

 Warlock’un çizgi romanlardaki baş düşmanı Thanos’un da, Avengers: Endgame`de ölmesi ve Sonsuzluk Taşlarının yok olmasıyla birlikte Adam Warlock karakterine nasıl bir yol çizileceği merak konusu. Belki de Marvel, paralel evrenler ile birlikte getireceği galaktik kötülerle birlikte Sonusuzluk Taşlarını da tekrar MCU’nun önemli bir parçası haline getirebilir. Phase-4 ile birlikte Marvel’da daha kozmik işlere geçileceği bilinen bir gerçekti. Bu gerçeğin ana odaklarından birinin ise Warlock karakteri olması çok olası.


Yorumlar (0)