Anasayfa > Haberler > Aaron Paul, Better Call Saul Dizisine Dönmesi Hakkında Konuştu!

Aaron Paul, Better Call Saul Dizisine Dönmesi Hakkında Konuştu!

Ünlü 2 yıl önce Aaron Paul, Better Call Saul Dizisine Dönmesi Hakkında Konuştu!

2008 yılında başlayan efsanevi dizi Breaking Bad, başladığı tarihten final yaptığı tarihe kadar insanları kendine hayran bıraktıran müthiş bir dizi olmayı başarmıştı. Gerek dizide ki hikaye, gerek karakterler, gerekse sert gerçekçi sahneleri sayesinde Breaking Bad dizisi ve içinde ki karakterler hayranlar tarafından çılgınca sevilmeyi başarmıştı. Dizinin final sezonu çıktıktan kısa bir süre sonra ise, hayranları sevindirecek bir haber ortaya çıkmıştı: „Breaking Bad evreninde geçecek olan yeni bir dizi geliyor!“. Better Call Saul dizisini duyuran bu haber sonrasında Breaking Bad hayranları çok sevinmiş ve Better Call Saul dizisini heyecanla izlemeye başlamışlardı.

Diziye başlayan çoğu hayran, diziye Breaking Bad'deki efsane karakterler olan Jessie ve Walter'ı görmek için başlamıştı. Fakat Better Call Saul, basit bir avukat olan Jimmy Mcgill'in hikayesini o kadar iyi anlatıyordu ki; bu beklenti yavaş yavaş ortadan kalktı. Dizinin sezonları sırasıyla gelmeye ve efsanevi hikaye gitgide güzel bir hâl almaya başlamıştı. Ve tüm bu süreç boyunca hayranlar diziye bambaşka bir şekilde hayran olmuş ve o eski beklentilerini unutmuşlardı. Derken hayranları şaşırtan bir haber daha duyuruldu: Better Call Saul dizisinin final sezonuna Walter ve Jessie karakterleri konu olacak!



Geçtiğimiz gün AMC tarafından duyurulan haber neredeyse tüm Breaking Bad hayranlarını heyecanlandırdı. Zaten halihazırda muazzam bir dizi olan Better Call Saul dizisine bir de bu iki efsanevi karakterin ekleneceği haberi, hem dizinin aktörlerini hemde hayranları oldukça heyecanlandırdı. Bu haber hakkında oldukça heyecanlanan ünlü oyuncu Aaron Paul-Jesse Pinkman- ise konu hakkında şu sözleri söyledi: "Brian'la son sezonda olacağınızı herkese duyurduklarında ben 'Ne? Nasıl!' tepkisinin verdim. Bunun olacağını tahmin etmemiştim. Ama dürüst olmak gerekirse, sonunda bunun hakkında konuşabildiğim ve saklanan bir sincap gibi olmadığım için mutluyum. Bu konuda açık olmak güzel. Bu yüzden heyecanlıyım."

Hayranlara bu konu hakkında ki görüşlerini anlatmaya devam eden Aaron Paul, sözlerine şu şekilde devam etti: "Breaking Bad ailesi yavaş yavaş Better Call Saul dizisine gelmeye başlıyor. Yaptığımız şeyler için çok heyecanlıyım. Bence insanlar bu konuda heyecanlanacak." Heyecanını hayranlara bu sözlerle anlatan Paul, Better Call Saul dizisinin final sezonu için beklentileri fazlasıyla yükseltti. İlk iki bölümü bugün yayınlanan dizinin incelemesi için bizi takip edebilirsiniz.


Yorumlar (0)