Anasayfa > Haberler > 300 Milyon Dolar Verseler Bile Tekrar Oynamam!

300 Milyon Dolar Verseler Bile Tekrar Oynamam!

Ünlü 2 yıl önce 300 Milyon Dolar Verseler Bile Tekrar Oynamam!

Johnny Depp, Karayip Korsanları 6’da kendisine rol teklif edilse Disney’i reddedeceğini söyledi. Johnny Depp Çarşamba günü gerçekleşen duruşmasında, mahkeme salonunda, Amber Heard’ın avukatı Ben Rottenborn ile arasında geçen diyalogta Karayip Korsanları 6’da yer alması için 300 milyon dolar teklif edilse dahi teklifi geri çevireceğini söyledi. 

Eski eşi Amber Heard’a şiddet uyguladığı iddiasıyla uzun zamandır sinema dünyasından uzak kalan Johnny Depp, geçtiğimiz günlerde Heard’a karşı açtığı karalama davasında ifade vermişti. “Asla bir kadına vurmam.” diye kendini savunup Amber Heard’ın yalan söylediğini belirten Johnny Depp aynı gün içerisinde Disney’in Karayip Korsanları serisi için kendisine teklif sunması durumunda teklifi reddedeceğini net bir şekilde söyledi. 



Bu duruşmada Disney’in ve Karayip Korsanları’nın konuşulmasının nedeni ise Johnny Depp hakkındaki iddiaların ardından Disney, Karayip Korsanları serisini iptal etmişti. Ancak Amber Heard’ın avukatı Ben Rottenborn, duruşmada, bu kararın Johnny Depp hakkındaki iddialar çıkmadan önce verildiğini, 2018’de yazılan, Depp’in artık Jack Sparrow karakterini canlandıramayacağını söyleyen bir mektupla kanıtlamaya çalışıyordu. Johnny Depp ise “Bunu bilmiyordum.” şeklinde açıklamada bulundu.

Ayrıca Johnny Depp, 2003 yılında vizyona giren “Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti” filmini daha önce hiç izlemediğini belirtti.


Yorumlar (0)