Anasayfa > Haberler > 28 Gün Sonra Serisinin Devamı Geliyor

28 Gün Sonra Serisinin Devamı Geliyor

Film 4 ay önce 28 Gün Sonra Serisinin Devamı Geliyor

Ünlü oyuncu Cillian Murphy'nin başrolünde yer aldığı 2002 yapımı 28 Gün Sonra filmi için 2007 yılında farklı bir yönetmen ve yazar ekibiyle 28 Hafta Sonra isimli bir devam filmi çekilmiş ve o filmde de Jeremy Renner ve Idris Elba yer almıştı fakat ilk film kadar başarılı olamamıştı. Gelen yeni haberlere göre ilk filmin yazarı Alex Garland ve yönetmeni Danny Boyle seriyi devam ettirmek için yeniden bir araya geliyor.

2002 yılında 8 milyon dolar gibi düşük bir bütçe ile çekilmesine rağmen 10 katından fazla bir gelir elde eden ilk film İngiltere'de bulunan bir araştırma laboratuvarından yayılan virüsün ülkeyi tehdit edişi ve hayatta kalan bir grup insanın askeri bir sığınağa ulaştıktan sonra başına gelenleri konu ediniyordu.

Seri için yeni bir üçleme çekme düşüncesi olan Danny Boyle ve Alex Garland ikilisi bu amaç için ilk film olmasını istedikleri 28 Ay Sonra isimli bir yapım için çalışmalara başladığını duyurdu. Danny Boyle'ın ilk filmden günümüze dek olan süreçte 127 Saat ve Milyoner gibi oldukça ses getirmiş iki filmin yönetmenliğini yapmış olması planlanan üçleme için oldukça umut vaad eden bir bilgi olarak görülebilir.

Kendisinden sonra World War Z, The Walking Dead, Army of the Dead gibi yapımlarda etkisi olan 28 Gün Sonra filminin aradan geçen yılların ardından nasıl bir seri ile dönüş yapacağını merakla bekliyor olacağız.


Yorumlar (0)